Celeb / Híresség

L.L. Junior teljes körű pszichológiai vizsgálatot kért Csillára

Noha kisfiuk, Dávidka temetésen támogatták egymást, de még mindig kiélezett a hangulat L.L. Junior és volt felesége, Csilla között gyermekük elhelyezési ügyében.

 

 

 

 
 

Mint arról a Blikk is beszámolt, kedd este L.L. Junior a Tények Plusz kamerái előtt kért bocsánatot erősre sikerült Facebook-bejelentkezése miatt. Hozzátette: már nagyon megbánta, hogy élő videóban fakadt ki gyermekei anyjára.

„Bárhogy is volt, az már nem hozza vissza a kisfiamat. Azt, hogy én okoltam bárkit is, tényleg csak kétségbeesésemben tettem. Nekem nem lesz attól jobb, hogy másnak rosszabb. Én nem vagyok egy haragtartó ember, és nagyon sajnálom, hogy akkor azt a beélőzést megcsináltam. Ezzel nagyon nagyot tévedtem, és elnézést kérek mindenkitől. Soha nem volt ilyen, és el voltam veszve. Nem tudtam, hogyan kezeljem, és szerintem még egy ideig nem is fogom tudni kezelni…” – hangzott el Junior megbánása a műsorban.

Korábban már volt arról szó, hogy a feldolgozhatatlan gyász miatt Junior az egész család pszichológiai vizsgálatát szeretné. Bors azonban most azt is megtudta, hogy a zenész és ügyvédje már a bíróságra is benyújtották a kérvényt, hogyCsillát teljes körű pszichológiai vizsgálat alá vessék.

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ:

 


 

 

 

„A mindenre kiterjedő pszichológiai vizsgálat igénye elhangzott, és előzetes információnk alapján úgy értesültem, a bírósági beadványban ez benne van indítványképp” – mondta a lapnak Hopp Csilla jogi képviselője.

Mindezek ellenére Csilla már egy héttel korábbi megszólalásában cáfolta a lapnak, hogy bármiféle mentális problémája lenne. Sőt, leszögezte, mindent megtesz annak érdekében, hogy Lacika továbbra is vele élhessen.

„Nincsenek mentális zava­raim. Próbálok Lacikáért tovább élni, mindent megtenni érte. A végsőkig kitartok, nem akarom a másik kisfiamat is elveszíteni. Mindent el fogok követni, hogy a gyerekem mellettem legyen, mert nem vagyok rossz anya” – mondta elkeseredetten Csilla.

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?