Celeb / Híresség

Gáspár Győző teljesen összetört L.L. Junior kisfiának temetésén

Péntek délben eltemették L.L. Junior kisfiát a Fiumei úti sírkertben. A szertartásra a gyászoló családon kívül rengeteg ismert ember érkezett, a tömegben megtörve állt többek közt Győzike, Pintér Tibor, Fásy Ádám, Opitz Barbara, Zámbó Árpy, Emilio és párja. A gyászolók a család kérésére mind fehér ruhában érkeztek a helyszínre.

 

 

 

 





A szertartásra több százan érkeztek, a búcsúztatón Mága Zoltán és Kökény Attila zenélt a kis Dávid emlékére, akit hófehér hintóval, hófehér lovakkal vittek a sírhelyhez. Az édesapa mindenkit arra kért, hogy mivel imádott, hároméves kisfia „már az Úr mellett van a mennyországban”, hófehér ruhában jelenjen meg a temetésen.

Pintér Tibor régi barátja a családnak és L.L. Juniornak, az énekessel gyakran kísérték el egymást koncertekre, őt is szörnyen megrázta a tragédia. A Nemzeti Lovasszínház igazgatójaként és barátként felajánlotta segítségét Dávidka temetéséhez, két hófehér lovat és egy hintót adott a búcsúztatóra.

 

 

KAPCSOLÓDÓ:

 


 

 

„Gyönyörű volt a temetés, méltó és csodálatos egy ilyen kis lélekhez. Ott álltunk a temetésen a párommal, és úgy éreztük, hogy ez nem velünk történik, annyira felfoghatatlan az egész. Mintha egy filmben lettünk volna, annyira nem valóságos számunkra sem ez az egész. Nagyon sok idő kell nekünk, ismerősöknek is, mire fel tudjuk dolgozni, hát még a családtagoknak. Azt kívánjuk, hogy ehhez nagyon sok erőt adjon nekik az Isten és a barátok” – mondta a temetés után Pintér Tibor az Origónak.

 





 

A színész mellett több ismert ember is összetörve állt a tömegben, Gáspár Győző testvére és lánya mellett sírt a szertatás ideje alatt.

A világ leggyönyörűbb dolga apának lenni, azt azonban, hogy milyen érzés egy pici, ártatlan gyereket elveszíteni, egy szülőnek sem kívánom. Ezt egyszerűen nem lehet feldolgozni, borzalmas és felfoghatatlan. Én nem szégyellem, de végigsírtam a temetést. Nagyon jóban voltunk Laciékkal, rengeteget beszélgettünk. Erre, ami történt velük, egyszerűen nincsenek szavak. Ma, ahogy a lányom, Virág hazajött az iskolából, azt mondtam neki: Kislányom, mindegy, milyen tanuló vagy, hányassal végzel, én imádni foglak, és vigyázni fogok rád”

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?