Celeb / Híresség

Alekosz rákapcsol a gyúrásra: már profi testépítő versenyeken is indulna – fotó

Egy szál fecskében, diadalittasan pózolva mutatta meg, meddig jutott 9 hónap edzéssel. Ez még közel sem a vége: profi testépítő versenyeken látja magát a jövőben.

 

 

Az egykori villalakó még ősszel jutott arra az elhatározásra, hogy búcsút int a sportmentes életnek, és – nem titkoltan – a nők megnyerése érdekében beleveti magát a kemény edzésbe. Legújabb posztja szerint – melyben büszkén mutogatja az érdi edzőteremben eltöltött órák eredményét – ez már rég nem a nőkről szól:

Magam miatt teszem. Elhatároztam, professzionális testépítő leszek. A legkisebb izmokat is kidolgozom.

– írja a posztban, majd hozzáteszi, hogy versenyeken is szeretne indulni a jövőben: „Úgy vélem, 2-3 év múlva, készen fogok állni profi versenyeken való részvételre. A kérdőjelforma eltűnt, és nem tér vissza. Többé nem mondják, támadókobra.”

Életmódváltásához pár hónapja még szteroidos kísérletekhez keresett maga mellé munkásembereket, azonban a közösségi oldalán megosztottak szerint az elmúlt 9 hónap alatt egyszer sem nyúlt hasonló szerekhez. Példát szeretne mutatni mindazok számára, akik változást szeretnének elérni testüket illetően. Lenyelve a rosszalló megjegyzéseket, most még nagyobb fokozatra kapcsol: állítása szerint mostantól heti 7 edzéssel fog küzdeni a céljaiért.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?