Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Újabb részletek L. L. Junior gyermekének tragédiájáról

Szombaton halálra gázoltak egy gyermeket Budapesten a XIV. kerületben. Hamar kiderült, az énekes négyéves fia az áldozat. Most kiderült, hogyan történt a tragédia.

 

 

 

 




 

L.L. Junior hét évig élt együtt egykori feleségével, Hopp Csillával, akivel két gyermeket neveltek. Elsőszülött fiuk, Lacika 2013-ban, a kisebbik, Dávid pedig 2015 szeptemberében jött a világra. Noha a szülők nem sokkal a családbővítés után elváltak, utódaikat mégis példaértékűen, közösen nevelték. Egészen a múlt hét szombat estéig.

Augusztus 31-én Nyárbúcsúztató Vigadalomra indult a családjával L.L. Junior, aki szombat délután még pár lépésre a tragédia helyszínétől, a Cserepesházból jelentkezett be a közösségi oldalán. Junior kora délutánig vett részt az eseményen, majd útnak indult az Esztári Lecsófesztiválra, ahol délután öt órától adott koncertet. Csilla addig Zuglóban maradt a gyerekekkel a rendezvényen, csak kora este hagyták el a helyszínt.

Vélhetően hazafelé indultak, amikor a Vezér utca és a Füredi utca sarkánál megtörtént a tragédia. Az édesanya gyermekeivel kézen fogva sétált, de Dávidka váratlanul kirántotta a kezét édesanyja szorításából, és kiszaladt a zebrára. A jelzőlámpa pirosan világított, így az arra érkező autósok szabad utat kaptak. Az első jármú, egy ezüstszínű Opel sofőrje elgázolta a hároméves kisfiút, akit az ütközés több méter magasan, közel 15 méterre repített.

 

 

 

 

 

A szemtanúk a hatalmas csattanásra, és az édesanya sikolyára lettek figyelmesek. A beszámolók szerint a rendezvényen készenlétben lévő mentősök és a rendőrök azonnal a baleset helyszínére siettek. A kisfiú súlyos fejsérüléseket szenvedett, közel egy órán át próbálták újraéleszteni, ám minden próbálkozás hiábavaló volt.

„Egy rettenetes női sikolyra lettem figyelmes. Amikor odanéztem, láttam, hogy egy kisgyerek mozdulatlanul fekszik a földön, és mindent elborít a vér. A mentősök és a rendőrök egy pillanat alatt kiérkeztek, és azonnal elkezdték pumpálni a kicsi mellkasát. Ő azonban nem adott életjelet” – mondta egy szemtanú a Borsnak.

A 76 éves nyugdíjas férfi, F. Tamás, aki a szerencsétlen balesetet okozta, összeroppant a balesettől, noha vélhetően vétlen az ügyben. Marcangolja a lelkiismerete, holott biztosan tudja, hogy minden szabályt betartva, tiszta állapotban közlekedett. Ez utóbbit a rendőrség hivatalosan megerősítette. Megbocsátani azonban nem tud magának, összeomolva gyászol a feleségével, aki az anyósülésről nézte végig a szörnyű tragédiát.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?