Celeb / Híresség, Film

Ő volt az Alkonyat-filmek gyereksztárja – Dögös nő lett belőle

Mackenzie Foy játszotta Bella Swan és Edward Cullen kislányát.

 

 

 

 
Az Alkonyat-filmek sora hatalmas siker volt a 2000-es években, a benne szereplő színészek, mint például Robert Pattinson, Kristen Stewart vagy Taylor Lautner, a 2008-as, első rész után ünnepelt sztárokká váltak a tinédzserek körében. A filmes franchise utolsó két részéhez csatlakozott Mackenzie Foy, aki Edward Cullen és Bella Swan kislányát, Renesmee-t játszotta el.

Friss fotón a 18 éves Mackenzie Foy

Mackenzie Foy 2000 novemberében látta meg a napvilágot, de különleges szépségét már egészen kicsi korában felfedezték. Ötévesen modellkedni kezdett, olyan világmárkák gyerekruházatait népszerűsítette, mint a Guess vagy a Ralph Lauren. Emellett számos cég, mint például a Burger King, a BlackBerry és a Pantene reklámfilmjeiben is szerepet kapott. Az Alkonyat – Hajnalhasadás első része előtt szerepelt pár sorozatban egy-egy epizód erejéig. A 2011-ben megjelent moziban sokakat elbűvölt, már ott látszott, hogy felnőttként is gyönyörű nő lesz belőle, ez pedig be is igazolódott. Az alábbi fotó még február végén készült róla Párizsban, a divathéten. Nagyon dögösen nézett ki.

 

 

 

 

 

 

mackenzie foy bertrand rindoff petroff getty

A 18 éves színésznőt legutóbb A diótörő és a négy birodalom című egész estés moziban láthatták a rajongói. A 2018-as alkotásban olyan sztárokkal játszhatott együtt, mint Morgan Freeman vagy Helen Mirren. Sokaknak ismerős lehet a 2014-es Csillagok között című filmből, a benne nyújtott alakításáért Saturn Award-díjjal jutalmazták. Mackenzie korábban a Wonderland Magazine-nak adott interjújában elmondta, hogy szívesen foglalkozna rendezéssel.

– Miután befejezem a középiskolát, szeretnék rendező lenni. Szívesen rendeznék olyan filmeket, melyeket, miután megnéznek az emberek, másképpen fogják látni a világot, így pedig a nézőközönség is inspirálódhatna, és tanulhatna valami újat – nyilatkozta a lapnak.

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?