Egyéb

Egy tini sofőr 4 méter magasra repült a körforgalom közepén – VIDEÓ

Halmazati büntetést kapott a fiatalember.

 

 

 

 

 

Bukta a jogosítványát az a 18 éves fiatalember, aki még 2018 szeptemberében szó szerint kilőtt a levegőbe furgonjával egy körforgalom közepén.

Az akkor még 17 éves Ryan Lamb két másik emberrel a Sundown zenei fesztiválra sietett egy Citroën Berlingóval. Lamb óriási sebességgel hajtott be a furgonnal egy körforgalomba, majd a peremnek csapódva közel 4 méter magasra felrepült a levegőbe.




Levegőbe repült egy Citroën Berlingo a körforgalomban

Szerencsére Lamb és az utasai nem szenvedtek súlyos sérüléseket, de várható volt, hogy a tini sofőr komoly büntetésben részesül majd. Ez így is lett, a vezetői engedélyétől 1 évre elköszönhetett, emellett ki kellett csengetnie 395 fontot (141 ezer forintot) kártérítésként, mindennek a tetejébe 80 órás fizetés nélküli munkára is kötelezte őt a bíróság.

„A srác mögött motoroztam, láttam a balesetet. Miután földet ért a Berlingo, többedmagammal megálltam a furgon mellett. A sofőrt ki kellett vágni a kocsiból, de úgy tűnt, hogy néhány karcoláson kívül nincs nagyobb baja. Óriási tempóval hajtott be a körforgalomba” – mesélte az egyik szemtanú.




 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?