Belföld, Hírek

Bérgyilkost fizetett kutyája megölésére a dencsházi kocsmárosnő

Krumpli, kenyér, hús és ital volt a korlátozott értelmi képességű tettes fizetsége.

 

 

 

 

Különösen kegyetlen állatkínzás miatt nyomoznak a baranyai rendőrök.

A dencsházi kocsmárosnő ahelyett, hogy örökbe adta volna Léna nevű kutyáját, inkább megölette az állatot egy helyi, korlátozott értelmi képességű férfival – cserébe alkoholt és ételt adott.

Mindezt az elkövető a nő gyermekei szeme láttára követte el, a kutya pedig élt, amikor elásták. Az eset egyik megdöbbentő részlete, hogy a Bors szerint a kocsmáros egyik fia is segédkezett elkapni az állatot, amikor az utolsó erejével szökni próbált.

„Már megkapta az első csapást a baltával, amikor sikerült elszöknie. Szegény, árva lélek annyira bízott a gazdáiban, hogy a kocsma elé menekült, mintegy az életéért könyörögve. De ehelyett visszavitték azok az emberek, akikben a leginkább bízott”

– mondta dühösen egy helyi állatvédő.

Szerinte az asszony korábban is borzasztóan bánt kutyájával. Kikötötte a kertben, elzárva a külvilágtól, ám ha Léna olykor elszökött, akkor barátságosan viselkedett a falusiakkal és mindenki aranyos kutyának ismerte.

 

 

 

 

 

 

 

A nő egyszer már meg akart szabadulni tőle, kitette a kocsijából, azonban az állatvédők felszólítására félbehagyta tettét.

A csoport rögtön elkezdett új gazda után keresni és egy hölgy örömmel vállalta volna Lénát az összes költséggel együtt, telefonon kereste is az asszonyt, az azonban érthetetlen módon elutasította az egészet – inkább felbérelte a korlátozott értelmi képességű helyi férfit, hogy végezzen vele.

Kapin Richárd, a Szurkolók az Állatkínzás Ellen csoport vezetője a Borsnak elmondta, hogy a kirívóan kegyetlen eset után 20-25-en mentek le a helyszínre, de a nő rendőrt hívott és elvitette a csapatot.

Ők is feljelentést tettek, elmennek a bíróságra is, és demonstrációt is terveznek a nő kocsmája elé.

A baranyai rendőrök a bejelentés után kivonultak a telekre, Léna tetemét a gyilkosával ásatták ki.

 


Krumplival, kenyérrel, hússal és alkohollal fizetett le egy bérgyilkost egy dencsházi kocsmárosnő, hogy végezze ki…

Közzétette: Borsonline – Bors Szórakoztató Napilap – 2019. augusztus 5., hétfő

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?