Celeb / Híresség, Film

Ő volt a Top Gun szőke bombázója – 62 évesen kizárt, hogy felismernéd Kelly McGillist

Kelly McGillis már alig hasonlít az általa játszott karakterre.

 

 

 

 

Kelly McGillis alakította Tom Cruise szerelmét, Charlotte – azaz Charlie – Blackwoodot a kilencvenes évek sikerfilmjében, a Top Gunban. A mozi akkora népszerűségnek örvendett, hogy idén úgy döntöttek, hogy elkészítik a folytatását, amire visszahívták az eredeti szereplőgárdát is.

Így néz ki ma Kelly McGillis

Már ami Cruise-t és partnerét, Val Kilmert illeti, Kelly McGillisből ugyanis nem kért Hollywood, így ő nem szerepel majd a folytatásban. Azt is elárulta, miért – annak ellenére, hogy csupán öt évvel idősebb a filmbeli párjánál, a kora miatt mondtak le róla a rendezők.

– Öreg vagyok és kövér, ez tény. A koromnak megfelelően, 62 évesnek nézek ki, de hát nem erről szól a film. De tudjátok, jól érzem magam a bőrömben még ennyi idősen, ráncokkal is, és más jellemvonásaimat értékesebbnek tartom ennél – nyilatkozta az Entertainment Tonightnak.

 

 

 

 

Habár még mindig forgat, inkább kisebb tévéfilmekben és sorozatok mellékszerepeiben bukkan fel. A hazánkban utoljára bemutatott sorozata az L volt 2008-ban, azóta nem játszott komolyabb filmben.

Kelly McGillis a Top Gun forgatásakor és ma.

– Nem a filmes karrierem lett az elsődleges prioritás az életemben. Sosem hoztam meg a döntést arról, hogy ne folytassam, de voltak dolgok, amik jóval fontosabbak voltak. Szeretek színészkedni, szeretem a munkám, imádok a kamera előtt lenni, de nem is tudom. A kapcsolataim, a családom, az emberek, akiket szeretek, sokkal fontosabbak nekem, mint a hírnév.

Aztán jött a betegség is, alfa-1-antitripszint diagnosztizáltak nálam. Ez egy genetikai rendellenesség, ami genetikusan öröklődik. Leállhat a tüdőm vagy a májam miatta. Szóval mindent átértékeltem az életemben, és a színészkedés sokadik helyre került – nyilatkozta korábban a People magazinnak.

 

 

 

 

forrás

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?