Érdekes, Film

Még mindig vannak kísértetek az igazi Démonok között házban

A bátrabbak akár el is mehetnek abba a házba, ami a Démonok között c. horrorfilmet inspirálta, és hab a tortán, hogy állítólag még mindig vannak benne szellemek.

 

 

 

 

2013-ban a modern horror kiemelkedő alakja, James Wan elkészítette a paranormális világban jártas Warren házaspár valós, 1971-es feljegyzései alapján a Démonok között c. filmet, ami egy kísértetjárta házban élő családról, és az ő hátborzongató életükről szólt. Sokan elkezdtek kutakodni, hogy pontosan melyik ingatlanról is van szó, és mi az, ami tényleg megtörtént, és sokkolta az embereket, mikor kiderült, hogy az amerikai Rhode Islanden tényleg létezik ez a hely, ráadásul még most is történnek benne megmagyarázhatatlan dolgok.

 

 

 
 

 

Az akkori tulaj nem örült a film népszerűsége miatt érkező kéretlen látogatóknak, akik kíváncsiskodtak, így eladta a hírhedt házat a Heinzen házaspárnak, akik azt tapasztalták, hogy pl. az ajtók csak úgy kinyílnak, kopogások, lépések zavarják fel őket, így elég nehezen bírta bármelyikük is, ha egyedül kellett lennie ott. Viszont elmondásuk szerint nem éreznek semmilyen gonosz erőt, így most annyira örülnek a dolognak, hogy elhatározták: szépen felújítják, hogy megmaradjon az utókornak, és ezzel együtt kinyitják az emberek előtt is az ajtókat.

 

A házaspárt nem zavarja az 1736-ban épült ház tragikus múltja, ők inkább arra gondolnak, hogy milyen szép a környék, hiszen még egy folyó is van a telek végén, így ők inkább egy gyönyörű otthont látnak benne a megmagyarázhatatlan dolgok ellenére is. Éppen ezért akarnak belőle turisztikai attrakciót csinálni, hogy továbbra is megmaradjon a hely legendája, szóval mindenki megtapasztalhatja majd az igazi horrort, ha van elég bátorsága. Ti el mernétek menni?

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?