Celeb / Híresség, Film

Emlékszel Bertára a “Két pasi meg egy kicsiből? Így néz ki napjainkban!

A “Két pasi meg egy kicsi” kedvenc sorozataink közé tartozik. Jelenleg is előszeretettel játsszák le a TV-ben, hogy vidám perceket hozzanak el a nézőknek. Berta, Charlie házvezetőnője kétségtelenül az egyik legemlékezetesebb és legkedveltebb karakter a sorozatban. El tudod hinni, hogy márciusban töltötte be a 75. életévét? Cikkünk azért jött létre, hogy bemutassuk mennyit változott a sorozat befejezése óta, és elmondunk pár érdekességet a színésznővel kapcsolatban, amiről csak nagyon kevesen tudnak.

 

 

 

 

 

 

 

 




Amikor fáradtak vagyunk munka után, nyilván mindenki pihenni akar. A “Két pasi meg egy kicsi” című sorozat minden bizonnyal nagyon relaxáló perceket fog adni neked, hiszen a történet olyan egyszerű és könnyed, hogy szinte nem is kell rá 100%-ban koncentrálnunk, hogy megértsük mi történik. Egyetlen dolgunk van és az az önfeledt nevetés.

De annak érdekében, hogy ez a sorozat vicces és jó legyen, néhány igen humoros karakter kellett hozzá. Berta is egy ilyen szereplő, akit Conchata Ferrell személyesít meg.

Charlestonban, Nyugat-Virginiában született és társadalomtudományi végzettséggel rendelkezik. Első áttörése a Circle Repertory Company-nál volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1979-ben Ferrell szerepet kapott a “Heartland” című filmben, amelyben házvezetőnő szerepet játszott.

Számos más filmben is szerepelt köztük a Pizzavarázs – Mystic Pizza-ban, sőt ebben a  filmben Julia Roberts-el játszott együtt. A színésznő karrierje nagyon fiatalon kezdődött, és reménykedett benne, hogy nagy karriert csinál.




Így is lett, miután megismertük őt Bertaként a “Két pasi meg egy kicsi” című sitcomban. 150.000 dollárt kapott epizódonként ebben a sorozatban. Jelenlegi vagyonának értéke körülbelül 10 millió dollárra tehető.

 

 

 

 

 




 

 

 

 

 

 

Senki sem tudta volna jobban eljátszani ezt a szerepet, mint ő. Hihetetlen stílusát és arcjátékát öröm volt nézni.

De lássuk, hogyan is néz ki napjainkban:

Annak ellenére, hogy betöltötte a 75. életévét, még mindig jó formában van. Varázsa és eleganciája ugyanaz, ezzel azt bizonyítva, hogy az életkor soha nem akadályozhat minket abban, amit szeretünk. Imádjuk őt és a munkásságait hihetetlen egyénisége miatt!

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?