Celeb / Híresség

A Miami helyszínelők sztárja felismerhetetlen a friss fotóin – David Caruso így néz ki most

David Caruso nem néz ki túl jól a róla készült friss felvételen.

 

 

 

 
A CSI: Miami helyszínelők című sorozat hazánkban is nagy sikert aratott, a tíz évadot megért szériát több tévécsatorna, például az RTL KLub és a Cool TV is közvetítette, napjainkban is több adó adja az ismétléseket. A nézők első számú kedvence Horatio Caine hadnagy volt, akit David Caruso alakított. A sorozat befejezése után a színész teljesen eltűnt a nyilvánosság elől.

Így néz ki most David Caruso

A színész 46 éves volt, amikor a CSI: Miami helyszínelők című sorozatban feltűnt. Horatio szerepét 232 epizódon keresztül alakította, érdekesség, hogy a színészek közül ő volt az egyetlen, aki az összes részben szerepet vállalt.

 

 

 

 

 

 

 

Miután véget ért a sikeres széria, Caruso a sorozatsztárok ördögi körébe került, ugyanis rengeteg népszerű szériában szereplő színész később azért válik munkanélkülivé, mert mindenki azzal az egy karakterrel azonosítja. Sajnos David Carusóval is ez történt, 2012 óta nem kapott egy szerepet sem. A 63 éves sztárt ezért nagyon nem is lehetett már sehol sem látni, a közösségi médiában sem aktív, így csak ritkán kerülnek fel róla friss fotók az internetre. Az alábbi felvételt júniusban sikerült egy lesifotósnak elkészítenie róla a Los Angeles-i reptéren.
david caruso

Ahogy látható, a színész nagyon kikerekedett, illetve a haját is megnövesztette, sokan nem is gondolnák róla, hogy ő volt egykor a Miami helyszínelők sármos sztárja. Egyébként nem ez volt az egyetlen szerepe, már a ’70-es évek végén színészkedett, de eleinte csak mellékszerepeket kapott, például feltűnt Sylvester Stallone oldalán a Rambóban. A ’90-es években több sorozatban is játszott, ilyen volt a New York-i rendőrök vagy a Michael Hayes.

 

 

 

 

 

Mivel nem ad interjúkat, nem lehet tudni, hogy jelenleg mivel foglalkozik. Legutoljára a TMZ írt róla még 2019 februárjában, ugyanis egykori asszisztense beperelte őt zaklatásért.

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?