Életmód

Ezekért nem kellenek senkinek sem a mai nők

A mai, utcán sétálgató férfiak körét korábbi cikkünk már bemutatta. Ebben a körben bemutatjuk a másik oldalt, azokat a nőket, akik szintén másképp élik az életüket. Lássuk milyenek is ők…

 

 

 




Az természetes, hogy egy nő készülődése hosszabb folyamat, vagy hogy jobban figyelnek vonalaikra, megjelenésükre. Ők is elkövetik azonban azt a hibát, hogy nem éppen a számukra előnyös életformát választják, és ezáltal eléggé eltorzítják magukat.Megjelennek a boltok polcain a leggings-ek, amiről szerintünk sok nőnek fogalma nincs mit is hogyan is kellene, felveszik egy hagyományos toppal, és kész is. Ilyen egyszerű. A baj ott kezdődik, hogy ez a nadrág -ha fogalmazhatunk így- harisnya mai szerepét tölti be, így kérdésessé válik a stílus-ficam. Egy elbaltázott ruha kombináció ilyen képet fest:

 

 

 

 

 

 

A másik legnépszerűbb külsővel elkövetett baki a póthaj

A póthaj bár képes szebb külsőt kölcsönözni egy nőnek, de nem biztos, hogy minden férfi álma a hajba túrva apró kis gudicsokat tapogatni. A felszínes férfiak elvárják, de a statisztika alapján, inkább legyen rövidebb, de természetesebb és szebb. Ilyen csúnya látvánnyal pedig nem lehet túl sikeres a pasi vadászat.

Műszempilla

A műszempilla is bajos a férfiak fekete listáján. Főleg, ha éppen egy randi közepén találjuk a földön. A szem a lélek tükre, a rosszul megválasztott szempilla pedig képes ezt romokba dönteni, és nem éppen valós képet festeni.

A mai, tükör előtt selfie-ző csajok lehetnek vonzóak egy férfi számára, azt azonban ne felejtsék el a férfiak, hogy aki naponta 3-szor átöltözik, és csak a feltumfolt melle fotózása a legfontosabb számára, az a nő csak arra való, és nem komolyabbra. De ezt nagyon jól tudják… Nem árt egy nőnek, ha kicsit intelligens, és nem csak a legújabb póthaj, és műköröm trendek érdeklik, hanem otthon van más, kulturális témában is.

 

 

 




 

 

 

Senki sem fog egy buta barátnőt társaságba vinni!

A hosszú műkörmöket sem szeretik az urak. Számukra az igényesebb, ápolt, és még határon belüli műköröm szép, míg a nagyon hosszú példányok már inkább pláza-cicás jellemet tükröznek, amit sok pasi próbál inkább kerülni a tapasztalatokból….

Túlságosan bő darabok

A túlságosan bő darabokkal szinte soha nem érünk el vonzó hatást, hiszen azok egyrészt nem engednek látni belőlünk semmit, másrészt általában nagyobbnak is mutatnak bennünket a valóságnál. A most divatos ún. “Pamela”-felső szinte már csúnyává koptatott, ugyanis itt is meg kell említeni azt a hibát, hogy mindegy, hogy jól áll vagy sem, de azzal lesz tele a ruhatár, mert most az a menő.

A nők érdeklődése a mai napig teljesen megváltozott

A mai nőnek például sokkal fontosabb, hogy milyen munkát végez az ellenkező nem, vagyis hiába keres mondjuk egy szakmunkás több százezret, nem állnak vele szóba, mert a barátnők előtt cikis lenne.

Az is mérvadó egy nőnél, hogy milyen autóval rendelkezik a lovag

Nem mindegy, hogy egy full-design-os autóba teszik a feneküket, vagy egy régebbi típusúba. Már az ismerkedési stádium előtt leellenőrzik a közösségi portálon, hogy érdemes-e foglalkozni a férfival vagy sem.

 

 




 

 

 

Mindent egybe vetve a férfiak évezredes generációjának 2 igénye van tudatosan vagy tudat alatt

1. Egy nő lehet kövér, sovány, szőke vagy barna, de a férfiak szemében az egyik legfontosabb elvárás a kedvessége. Ha egy nő mogorva, nem mosolyog soha, azt a férfiak általában elkerülik, mivel nem tartják elég nőiesnek. Ugyanez igaz az utcán vagy a vezetés közben kiabáló nőkre is.

2. A természetesség a legszebb. A hibákat természetesen lehet javítani, de csak határokon belül, ugyanis egy természetes szépséggel soha nem veheti fel a harcot egyetlen egy agyon-cicomázott nő sem!

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?