Állat, Igaz történetek

Egy egyszobás lakást és a hozzá tartozó kertet ajánlotta fel elveszett kutyájáért egy férfi

Az amerikai Eddie Collins két hónapja keresi a kis, fehér csivavát. ‘Nekem semmi nem számít, csak az, hogy szerettük, és családtag volt’ – mondja.

 

 

 

Nem mindennapi, és nagy visszhangot kiváltó felajánlást tett az Arizona állambeli Tucson televíziójában egy kétségbeesett kutya-gazda, Eddie Collins. A férfi kétéves, hófehér csivavája, Jenny április elején tűnt el – egy benzinkút közelében látták utoljára.

Collins az egész környéket tüzetesen végigpásztázta, és kiplakátolta a kutya fényképével. Pénzt is ajánlott a becsületes megtalálónak, de Jenny nem került elő.

 

 

 

 

A gazda most megemelte a tétet – és a nyomravezetői díjat. Egy komplett telket, a rajta lévő, minden kényelemmel felszerelt lakókocsi-garzonnal, valamint a mellette lévő, eddig műhelynek használt melléképülettel ajánlott fel annak, aki bármilyen módon visszajuttatja hozzá a kutyáját.

A kutya egyelőre nem került elő, de a tévénézőket nagyon meghatotta az állhatatos férfi szeretete kedvence iránt.

Amikor a riporter arról kérdezte a férfit, miért hajlandó ennyit feláldozni a kutyáért – hiszen láthatóan nem egy gazdag emberről van szó, tehát a felajánlás nagyon nagy áldozat lehet a részéről – azt válaszolta:

„Mert egy élőlény élete mindennél fontosabb. Mindegy, hogy egy mókus, vagy egy kiskutya, vagy bármilyen állat. Szerettem őt, a családom része volt. Engem nem a pénz érdekel, csak az, hogy őt épségben visszakapjam.”


 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?