Igaz történetek

Egy lebénult nő minden este látta, ahogy a férje kilopózik a házból. Egyszer utána gurult a kerekesszékkel…

Arra, amit látott, nem volt felkészülve

Bradnek és Liznek mindene megvolt, ami egy boldog házassághoz kellett, mert tudták, hogy a közös életük fantasztikus lesz. Ugyanazok voltak az álmaik, közösek voltak a céljaik az életben és már három csodás gyerekük is volt. Azonban a sors közbeszólt, hiszen három héttel az esküvőjük előtt Brad és Liz élete örökre megváltozott.

 

 

 

A család egy gumidefekt következtében lesodródott az úttestről és felborult. Szerencsére a három gyerkőc pár zúzódással, karcolással megúszta az esetet, Bradnek az egyik lába tört el, azonban Liz gerince annyira megsérült, hogy a nő deréktól lefele lebénult. Brad, annak ellenére, hogy a hadseregben több szörnyű sérülést látott, nem tudta feldolgozni felesége sérülését és bénulását.

Liz is erős személyiség volt, de azt, hogy tolószékbe került, nehezen tudta megemészteni, különösen azért, mert az egyik nagy szenvedélye a gyalogos túrázás volt. Brad ezért elkezdet tervezni egy olyan szerkezetet, amely minden terepen képes helytállni, és előre haladni.

A férfi három hónapra, minden este bezárkózott a garázsba, és a kitartás végül meghozta az eredményt, hiszen elkészült egy olyan szerkezet, amely úgy tud haladni, akárcsak egy tank, mégpedig hernyótalpak segítségével, így számtalan felületen lehet vele közlekedni.

 

 

 

 

 

Liz egy ideig nem foglalkozott azzal, hogy Brad mit csinálhat órákig a garázsban, de egyszer a kíváncsiság úrra lett rajta, ezért belesett a garázsba. Nem bírt betelni a látvánnyal és nagyon nagyon boldognak érezte magát, különösen mikor kipróbálhatta a szerkezetet. Látva felesége örömét, Brad ezután sérült, végtagjukat elvesztett katonák számára kezdett el gyártani hasonló szerkezetet, így köszönve meg nekik a haza védelmét.

Jó lenne, ha egyre több Bradhez hasonló, önzetlen ember létezne a világon.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?