Érdekes

Top10: az emberiséget fenyegető legnagyobb veszélyek

Szakértők szerint a Földünk csak 10 milliárd embernek képes a túléléshez elegendő mennyiségű élelemet termelni. A LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] csatorna hasonló globális veszélyekről készített listát.

 

 

 

A millenniumfordulóra vagy a 2012-es év végére megjósolt világvége soha nem következett be, és jelenleg már 2019-et írunk, és semmilyen olyan nagyobb katasztrófa nem történt, ami a teljes emberiséget fenyegette volna, és jelenleg nem is hallhatunk ezekről jóslatokat a médiában – írja a videója alatt a LEGJOBB [MAGYAR TOP 10].

A kérdés már csak az, hogy ez akkor most azt jelentené, hogy biztonságban vagyunk? Ez most azt jelenti, hogy az emberiség még 20-30 év múlva is életben lesz?

A különféle tudósok és szakértők mára már úgy gondolják, hogy valóban léteznek különféle fenyegető veszélyek, amik a teljes társadalom fennmaradását veszélyeztetik.

Szakértők szerint a Földünk csak 10 milliárd embernek képes a túléléshez elegendő mennyiségű élelemet termelni, és ez az állítás is csak akkor igaz, ha mindenkiből hirtelen vegetáriánus lenne. Ezt a bizonyos 10 milliárdot 30 év alatt elérhetjük.

A Földön egészen egyszerűen nincs elegendő édesvíz ahhoz, hogy képesek legyünk több, mint 10 milliárd embernek elegendő mennyiségű élelmet termelni, és akkor a húsról még nem is beszéltünk.

A LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] csatorna most az emberiséget fenyegető legnagyobb veszélyekről készített egy összeállítást.

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?