Celeb / Híresség

Eléggé megváltozott a CSI: Miami helyszínelők egykori karizmatikus hőse, David Caruso

Alig lehet ráismerni.

 

 




A 63 éves színész 10 éven keresztül, 2002-től egészen 2012-ig alakította a népszerű sorozat főszereplőjét.

Vörös hajkoronájával és frappáns mondataival sokak szívébe belopta magát, ám mindennek már 7 éve. A CSI: Miami helyszínelők óta nem láthattuk képernyőn.

A Reuters 2006-os jelentése szerint akkoriban ez a sikerszéria volt „a legnézettebb amerikai sorozat a világon”, nem csoda hát, hogy David rendesen megszedte magát és miután a produkció lehúzta a rolót, a nyugdíj mellett döntött.

 

 

 

 

 

A Horatio Caine karakterét megformáló színészt nemrég egy Los Angeles-i reptéren kapták lencsevégre, ami heves diskurzust pattintott a férfi kinézetével kapcsolatban – szúrta ki a 24.hu.

Sokan úgy gondolják, hogy fel sem ismernék, ha elsétálnának mellette.





 

 

 

 




 

Hogy ez csak az idő természetes múlásának köszönhető-e, azt nem lehet tudni, ám tény, hogy Davidről újabban nem túl pozitív cikkek látnak napvilágot.

Volt asszisztense például beperelte, mert szerinte a színész 200 ezer dollárt ígért neki, ha hazudik az őt megelőző asszisztensével való pereskedése során, illetve 250 ezer dolláros házat Kubában és egy lakást a nővérének, amit azóta sem kapott meg.

Emellett azt mondja, hogy rasszista viselkedést mutatott vele és családjával szemben is, ráadásul többször is zaklatta s**xuálisan.

Többször a fenekét fogdosta, vagy hozzányomta az ágyékát.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?