Celeb / Híresség

125 kilóról a felére fogyott – A Romantic együttes énekesnőjét fel sem ismerni

Kunovics Katinka egy év alatt 60 kilót fogyott.

 

 




Kunovics Katinka alatt egy éve még 125 kilót mutatott a mérleg. A Romantic együttes énekesnője az évek során hiába próbált lefogyni, a heti hat edzéssel sem mentek le a plusz kilók, sőt, csak az étvágya lett nagyobb. Tavaly aztán az édesanyja kórházba került, az énekesnő pedig az idegesség és a stressz miatt nem tudott enni, elkezdett fogyni. Ez adta meg a kezdőlökést, majd a kitartást erősítette benne, hogy szeretne ötéves kislánya mellett erős, egészséges édesanya lenni.

 

 

Kemény diétába kezdett, aminek meg is lett az eredménye: tíz hónap alatt 60 kilót adott le – mesélte a Story magazinnak. Főként folyékony ételeket fogyasztott, joghurtot, kefirt, kávét, zöldség- és gyümölcsturmixokat, a fehérjét pedig sonka és sajt formájában vitte be a szervezetébe. Két hete tért haza egy hathetes tengerjáró hajóról, ahol énekelt, súlyát pedig az út alatt is tudta tartani, sok halat és salátát evett.




 

 

 

 

– Ha valaki fogyni akar, előbb határozza el, hogy mit szeretne, szedje össze az akaraterejét, magában bízzon, és ne a bogyókban, csodaporokban. Állítson össze egy könnyű étrendet, és meglátja, sikerülni fog – javasolja az énekesnő.

Kunovics Katinkának a teljes ruhatárát le kellett cserélnie, de nem sajnálta az új darabokra a pénzt, mert örül, hogy 65 kilóra fogyott, és az 56-60-as helyett néha a 38-as méretű ruhák között is talál olyat, ami kicsit nagy rá.

Image #0




Image #1

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?