Celeb / Híresség

Szakított Hajdú Péter és barátnője – Ezt nyilatkozta a 18 évvel fiatalabb Anna

Szakított Hajdú Péter és modell barátnője, Alföldy Anna.

 

 

Hajdú Péter és 18 évvel fiatalabb barátnője, Alföldy Anna három héttel ezelőtt még a Story magazin címlapján pózoltak, és romantikus, ciprusi nyaralásukról, a szerelmükről és jövőbeni terveikről meséltek, ma azonban már nem alkotnak egy párt.

Velvet szúrta ki, hogy a fekete szépség oldaláról eltűntek a közös fotók, a lány pedig meg is erősítette a szakítás tényét.

– Végeztünk egymással, de nem szeretném firtatni, hogy miért alakult így. Minél előbb le akarom ezt az egészet zárni – mondta szűkszavúan a szépségszalont üzemeltető Anna, aki influencer és modell is. 

 

 

 

 

Hajdú Péter még ennyit sem mondott a szakítással kapcsolatban az online oldal megkeresésére, csupán annyit közölt, hogy nem hallotta a pletykákat, és, ha Alföldy oldalairól eltűntek a közös képek, akkor őt kell megkérdezni a miértekről, ő ugyanis nem is tett ki közösségi oldalaira közös fotókat.

A szakítás azért meglepő, mert Hajdú Péter ugyan még nem mutatta be a gyerekeinek új párját, de három héttel ezelőtt a Storynak elismerően nyilatkozott róla, azt mondta, nemcsak gyönyörű, de nagyon agilis és humoros is.

– Az elmúlt öt hónap bizonyította, hogy minden olyan belső tulajdonsága megvan, ami imponáló számomra. Folyamatosan mélyül a kapcsolatunk, nagyon jól érezzük magunkat a másik társaságában.

Hajdú Péter Anna előtt csak a civil Esztert mutatta be a nagy nyilvánosságnak, akivel 2017 márciusában a Fonogram-díjkiosztón jelent meg először, az év augusztusában viszont már arról szóltak a hírek, hogy szakítottak a szép, fiatal lánnyal.

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?