Egyéb

„A hányinger jött rám” – Vasvári Vivi keményen beszólt a tucatnőknek

Vasvári Vivien elborzadt azon, milyen nőket látott egy bulihelyen.

 

 

 

Vasvári Vivien Instagram-oldalán keményen beszólt a tucatnőknek. A luxusfeleség a minap elment bulizni, és elborzadt, hogy nemcsak a nők külseje kezd nagyon hasonlítani, de belül is szinte mindenki, akit látott, sötét, egyforma gondolkodású tucatnő volt.

Csak azt nézik, kinek milyen kocsija vagy órája van, és ennyiért adja oda magát egy vacsorára. Szerinte az ilyen nők nem érnek egy forintot se, és ne csodálkozzanak, ha a férfiak kihasználják őket, mert nincs miért tisztelniük az ilyen lányokat.

 

 

 

 

 

„Belőlem csak Egy van! Sokan nem tudják, mik is az igazi értékek… Elmentem egy hete bulizni… de a hányinger jött rám… a lányok-nők mind egyformák (tisztelet a kivételnek) csak a külsejük más, de már az is egyre jobban azonos! Semmitmondó, céltalan, sötét mindegyik belül, egyforma gondolkodású… szörnyű. Mind ugyanaz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Belőlem csak Egy van! 😜 Sokan nem tudják mik is az igazi értékek… Elmentem egy hete bulizni… de a hányinger jött rám… a lányok-nők mind egyformák (tisztelet a kivételnek) csak a külsejük más de már az is egyre jobban azonos! Semmitmondó céltalan sötét mindegyik belül, egyforma gondolkodású… 🤢 szörnyű. Mind ugyanaz. Csak azt nézik kinek milyen az órája vagy kocsija és oda adja magàt egy vacsoráért. 🤮 Az ilyen nők egy forintot sem érnek és meg is érdemlik, hogy a mai világban az ilyen nőt a férfiak kihasznàlják! 😣 Elba..ottak szó szerint… 😏 Várják, hogy jöjjön egy herceg a fehér lovon… 😂 De közbe semmi értéket nem képviselnek… Sajnos nem csodálkozom azon, hogy vannak férfiak akik nem vállalnak gyereket és nem házasodnak… 🤯 Ilyen értékrendet képviselő lányoktól-nőktól ki az aki akar többet… 😒 Egy igazi férfinak sose lesz szüksége egy ilyen nőre! És még ezek a nők akarják, hogy egy férfi felnézzen rájuk vagy hogy igazi nőként kezeljék őket! 🤢 Vicc 😂😂😂 #vasvarivivien #envyfashion #shooting #werkphoto

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,


 

 
Csak azt nézik, kinek milyen az órája vagy kocsija, és odaadja magát egy vacsoráért. Az ilyen nők egy forintot sem érnek, és meg is érdemlik, hogy a mai világban az ilyen nőt a férfiak kihasználják!  Elba**ottak szó szerint… Várják, hogy jöjjön egy herceg a fehér lovon… De közben semmi értéket nem képviselnek… Sajnos nem csodálkozom azon, hogy vannak férfiak, akik nem vállalnak gyereket, és nem házasodnak… Ilyen értékrendet képviselő lányoktól-nőktől ki az, aki akar többet… Egy igazi férfinak sose lesz szüksége egy ilyen nőre! És még ezek a nők akarják, hogy egy férfi felnézzen rájuk, vagy hogy igazi nőként kezeljék őket! Vicc” – írta posztjában.

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?