Celeb / Híresség

13 év után válik a sztárpár – A magyar énekes négy hónapja elköltözött a közös otthonból

Jolly és Suzy válása folyamatban van, az énekes szerint nincs visszaút.

 

 

 

Május végén derült ki, hogy Suzy és Jolly házassága válságba került. Akkor az énekes csak annyit mondott, való igaz, hogy gondjaik vannak, és hogy együtt járnak fellépni. Királyvári Zsuzsanna, vagyis Suzy aztán múlt héten azt nyilatkozta, hetekkel ezelőtt arra ért haza a kislányukkal az óvodából, hogy a férje elköltözött a közös otthonukból. Azt is hozzátette, hogy az együtt töltött 13 évükben több hullámvölgyet is megéltek, de ezekből mindig kilábaltak, ő mindig igyekezett összetartani a családot, ám most úgy érzi, már nincs visszaút, nyolc év után el fognak válni. Most a negyvenéves énekes a saját szemszögéből mesélt a történtekről.

 

 

 

Tarcsi Zoltán, vagyis Jolly azt mondta a Borsnak, ő nem akart a nagy nyilvánosság előtt beszélni a szakításukról – ami már egy négy hónapos történet -, Suzy tette publikussá, de nem minden teljesen úgy van, ahogy a felesége mondja. Állítja, nem egyik napról a másikra költözött el, sok holmija még a közös házban van. Jobbnak látta, ha ő költözik el, de az ingatlant idővel el kívánja adni, hogy a vagyonon osztozkodni tudjanak.

Elárulta, a válásuk folyamatban van, úgy érzi, Suzyval már nincs visszaút, ezúttal egyikük sem tett lépéseket a békülés felé.

– Nekem ez így jó, mert mindig jó dolog kilépni egy rossz házasságból. Együtt járunk fellépni, eleget teszünk a kötelezettségeinknek, de hazafelé már külön utakon megyünk. Egyre több szólófellépést tervezek, bár rajtam nem fog múlni a közös munka a szerződések lejárta után sem – mesélte a napilapnak.

 

 

 

Azt már a Ripostnak árulta el, hogy jelenleg 17 éves fiával él. Szilveszter rossz társaságba került, nem járt iskolába, így szükség van az erős apai kézre. Nem titok, hogy elsőszülött gyerekét elhanyagolta, Suzy ugyanis nem kedvelte a mulatós király első kapcsolatából született gyerekét, az otthonukban sem tűrte meg a fiút. Jolly szerint az énekesnő mindent megtett, hogy elmarja Szilvesztert. Jolly a békesség érdekében fia helyett új családját választotta, és szinte teljesen megszakította a kapcsolatot a fiával, amit most helyre kíván hozni.

– Bevallom, gyötör a lelkiismeret-furdalás, hogy évekig nem úgy foglalkoztam vele, ahogyan kellett volna. Most eljött az ideje, hogy átbeszéljük a múlt sérelmeit, és a kapcsolatunk is visszazökkent a normális kerékvágásba. Végtére is örülök, hogy így hozta a sors. Véget kellett érnie a házasságomnak, hogy kibékülhessek a fiammal. Minden rosszban van valami jó – mondta a lapnak.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?