Celeb / Híresség

Szegénységből jött, ma már milliókat keres: ki ez a férfi, akire Kulcsár Edina lecserélte a férjét?

Mindenkit sokkolt, hogy Kulcsár Edina a nála 7 évvel fiatalabb, 25 esztendős G.w.M-re cserélte férjét, Csutit.

 

 

Most a legtöbben arra kíváncsiak, ki ez a srác, akiről napok óta szólnak a címlapok, aki utcagyereknek hívja magát, és akinek hiánya „fizikai fájdalmat” okoz a korábbi szépségkirálynőnek. A Blikk számos érdekességet kiderített a saját bevallása szerint nyolc általánost végzett rapperről, aki L.L. Ju­nior távoli rokona. Azzal szembesültünk, a barátai szuperlatívuszokban beszélnek róla, és azt is megtudtuk, hogy mindenét feláldozta Edina szerelméért.

Korábbi nyilatkozataiból kiderül, hogy a feltörekvő tehetség a IX. kerületben, nincstelenül nőtt fel, és önerőből küzdötte fel magát a csúcsra. Polgári nevén Varga Márk a Blikknek adott interjújában vallotta be, hogy egy időben elszállt a sikertől.

– Volt, amikor helikopterrel mentem bulizni. Nagyon túlzásba vittem. Magam köré vettem a fiúkat, majd azt mondtam, hadd szóljon, semmi nem számított – mesélte őszintén Márk, hozzátéve: nagyon szereti a jó autókat, nemrég egy különleges Porsche Panamerával lepte meg magát, de imádja a drága az ékszereket és márkás ruhákat is. Azonban nemcsak magára, gyermekeire is sokat költ, a most négyéves kislányának 50 millióért vásárolt ingatlant, és a másfél éves fiának is készül lakást venni.

– Ő egy nagyon rendes, cuki ember. Csupaszív, nem is tudnék róla rosszat mondani. Nagyon jó humora van, mindig megnevetteti a társaságot. A zene az élete, imádja ezt csinálni – árulta el egy neve elhallgatását kérő ismerős G.w.M-ről.

Egy másik forrás, aki évek óta dolgozik együtt a sztárral, szintén pozitívan nyilatkozott róla.

– Ha ő egyszer megígér valamit, az úgy van, még az üzletben is. Ha van szerződés, ha nincs, az adott szavát betartja. Szegény körülmények közül származik, de nagyon keményen dolgozott azért, hogy eljusson idáig, és most is minden munkát beletesz abba, hogy meg is tartsa ezt a sikert. Jó indulatú, korrekt srác, akinek hatalmas lelke van, szerintem Edina is ebbe szeretett bele. Nagyon családcentrikus, amikor eljött a feleségétől, otthagyott nekik mindent, mert azt mondta, inkább kezdi nulláról, de legyen meg a gyerekének minden – sorolta az ismerős, aki szerint a rapper nem drogozik, inni is csak módjával szokott, ha buli van. Sokan támadták, miután január elején bejelentette, hogy elhagyja a feleségét, amióta pedig Edinával felvállalták kapcsolatukat, a támadások kereszttüzébe került.

Sok mindent feltételeznek G.w.M-ről, az viszont való igaz, hogy nincs pénzszűkén. Éppen az Edinával közösen az RTL Klub Reggelijében adott interjúban árulta el, van, hogy egy hónapban 30 buliba is hívják. Azt pedig a 24.hu-nak mondta el, hogy egy hakniért 400 ezret kér el, és az útiköltségét is fizeti a megrendelő. Lévén, hogy nem fesztiválfellépő, számára nem csak nyáron van csúcsszezon, a havi 12 millió forintot az év nagy részében megkeresi csupán a saját fellépései­vel. Egy évvel ezelőtt indította el a G.w.M Music Productiont, ami új tehetségeket menedzsel, dalokat ad ki és producerkedéssel is foglalkozik. Amit ezzel kaszál, ahhoz képest a fellépései bevétele zsebpénz.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?