Életmód, Érdekes

Nem engedték felszállni ezt a lányt a repülőre, külseje miatt. Íme a képek!

A napokban futótűzként terjedt végig annak a pórult járt lánynak az esete, aki “nemodaillő” ruhában szeretett volna repülni. Bár a repülésnek nincs dresscode-ja, mégis meglepte a nagyvilágot Emily O’Connor története. A felháborodott és elkeseredett lány a Twitteren osztotta meg történetét, ami azóta már körbejárta a világot. Sokan fejezték ki együttérzésüket és nemtetszésüket a légitársaság felé.

 

 




Emily O’Connor Birminghamből akart Tenerifére repülni, tette ezt egy ma eléggé divatos crop topban, melyből kilógott a hasa. A lány miután elfoglalta helyét és kényelmesen elhelyezkedett arra lett figyelmes, hogy légiutaskísérők tartanak felé. A lány meglepődött, majd bejegyzésében részletezte mi történt:” A személyzet közölte velem, hogy leszállítanak a gépről, ha nem takarom el magam. Azt mondták, hogy megsértem a többi utast, és hogy illetlen az öltözetem. Négy utaskísérő állt körül, már arra készültek, hogy fogják a csomagomat, és lekísérjenek a gépről.”

 

 



emroc on Twitter

Flying from Bham to Tenerife, Thomas Cook told me that they were going to remove me from the flight if I didn’t „cover up” as I was „causing offence” and was „inappropriate”. They had 4 flight staff around me to get my luggage to take me off the plane.


 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?