Celeb / Híresség

30 millió forintnyi „segélyért” könyörög egy Insta-sztár, hogy fenntarthassa luxus életvitelét

A „Mercédesz Anyuként” elhíresült nőt egy autós ámokfutás után kapcsolta le a rendőrség. Azt mondja, azóta nem kap munkát és nincs miből megélnie.

 

 

 

A 27 éves Margarita Tomovska Ausztráliában már sztárnak számít. Majdnem 70 ezer követője van az Instagramon, amit elsősorban pazar idomainak, illetve még pazarabb luxus-autóinak, márkás cipőinek, ruháinak és napszemüvegeinek köszönhet.

A nő azonban most saját bevallása szerint szorult helyzetbe került: a New South Wales-i rendőrség tavaly novemberben tíz percen át üldözte a 70 milliós Mercédeszével száguldozó nőt (innen a „Mercédesz Anyu” becenév), akinek esze ágában sem volt megállni. Négy-öt év körüli kislánya közben mindvégig az autó hátsó ülésén ült, biztonsági öv nélkül.



Tomovskát végül nagy nehezen megállították, és be is idézték a bíróságra az országúti ámokfutásért, ahol egy félmilliós Gucci napszemüvegben, egy Balmain ruhában és egy Christian Louboutin cipőben jelent meg. Börtönbe végül nem került, de állítása szerint alaposan megfizette a törvényszegés árát.

 

 

 

 

A nő most azzal vádolja a rendőrséget, hogy „megakadályozzák őt abban, hogy munkát keressen”, ezért képtelen fenntartani eddigi életvitelét. Insta-sztorijában ezért adománygyűjtést indított: arra kéri az embereket, dobjanak össze neki 100 ezer dollárt (körülbelül 30 millió forintot), mert amit a rendőrség vele tett, az nem fair, és ő vissza akar vágni nekik. „Ami sok, az sok!” – írja felháborodottan Tomovska.

Hát ha más nem is, a pénz, amit kér a „megélhetésére”, valóban elég sok.

I pull up in ‘Raris and shit ??

Lamb talk ? Photo credit ? @amynatashapatrick ?

 

 




 

 

Two is better than one ? @fleur.teddy.co thank you for the beautiful teddy rose bears ? in love with them ?

In love with this crop top from @hotmiamishades USE CODE ?? MARG10 for 10% off ??
 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?