Celeb / Híresség

Verekedett Pumped Gabo, kórházba került

Pumped Gabo újabb félmeztelen fotóval jelentkezett az Instagramján, ezúttal azonban csalódottságát és szomorúságát osztotta meg a követőivel vállsérülése miatt.

 

 

 

 

Pumped Gabo hosszasan kesergett az oldalán, posztjából kiderül, hogy minden nyári tervének annyi, edzés nélkül pedig szinte élvezhetetlen az élete.




„Biztos hallottátok már, hogy a legdrágább kincsünk az idő. Ezt még fiatalabb koromban nem értettem, de ma már igen. Egy rommá gyúrt 23 éves Pumped Gabo nyári napjai pénzben nem mérhetőek, ugyanis senki nem tudná megfizetni. Imádok edzeni, ez az életem, erről szólnak a mindennapjaim. Olyan boldog voltam minden nap, hálás az egyszerű dolgokért is. Rengeteg tervem volt a nyárra, aminek most annyi” – kezdte a bejegyzést.

 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Biztos hallottátok már hogy a legdrágább kincsünk az idő. Ezt még fiatalabb koromban nem értettem, de ma már igen. Egy rommá gyúrt 23éves Pumped Gabo nyári napjai pénzben nem mérhetőek, ugyanis senki nem tudná megfizetni. Imádok edzeni, ez az életem, erről szólnak a mindennapjaim. Olyan boldog voltam minden nap, hálás az egyszerű dolgokért is. Rengeteg tervem volt a nyárra, aminek most annyi. Kiugrott a vállam, egy faszság miatt, de nem fogom nézni ahogy az egyik legjobb barátomat a földön rugdossák. Semmi bajom, csak a vállam ugrott ki. Inkább tört volna be az orrom, vagy a fejem. De a vállam mindenhez kell. Egy kézzel nem lehet edzeni, vezetni, enni, főzni, öltözködni, mosakodni, tisztálkodni, semmit. Pont nyáron… semmi szórakozás semmi programozás semmi buli. Az otthonom, Balaton sound off. Az a mérhetetlen jó kedv ami bennem volt most nyomtalanul elmúlt. A doki 3 hetet mondott kötésben, aztán gyógytorna, semmi gyúrás… bízom a gyors felépülésemben, hogy az a tűz ami bennem van dolgozik és gyógyítja a testemet, hiszek benne ! Ezzel a poszttal nem sajnáltatni akarom magam, sokkal inkább remélem hogy gondolat ébresztő és mindenki elgondolkozik kicsit, mekkora kincs hogy fiatalok vagytok és egészségesek, élvezzétek ki minden percét, legyetek érte hálásak.

@ pumped_gabo által megosztott bejegyzés,


 




„Nem fogom nézni, ahogy az egyik legjobb barátomat a földön rugdossák. Semmi bajom, csak a vállam ugrott ki. Inkább tört volna be az orrom, vagy a fejem. De a vállam mindenhez kell. Egy kézzel nem lehet edzeni, vezetni, enni, főzni, öltözködni, mosakodni, tisztálkodni, semmit. Pont nyáron.

Semmi szórakozás, semmi programozás, semmi buli.

Az otthonom, Balaton Sound off. Az a mérhetetlen jókedv, ami bennem volt, most nyomtalanul elmúlt” – panaszkodott.

Három hétig lesz bekötve a keze, aztán gyógytornára kell járnia. „Bízom a gyors felépülésemben, hogy az a tűz, ami bennem van, dolgozik és gyógyítja a testemet, hiszek benne!” – írta.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?