Belföld, Hírek

Itt a nagy nyári időjárás előrejelzés: -ehhez igazítsd a szabadságod!

ITT A NAGY NYÁRI IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS: EHHEZ IGAZÍTSD A SZABADSÁGODAT

 

 

 

 

 

Az időkép hosszútávú előrejelzése szerint egészen júniusig marad az esős, borús és évszakhoz képest hűvös idő.

ITT A NAGY nyári időjárás előrejelzés : Napra pontosan mutatjuk hány fok és milyen idő lesz 2019. JÚNIUSBAN, JÚLIUSBAN ÉS AUGUSZTUSBAN!:

Nagy nyári előrejelzés: Ilyen időjárás lesz a következő hónapokban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilyen lesz a Június :Ahogy a kép is mutatja, a június elég száraznak ígérkezik egyelőre, kánikulára pedig nem is kell számítanunk nagyon. A maximum átlaghőmérséklet 28 fok körül alakul, sok napsütés várható, csapadék elvétve van kilátásban. Összefoglalva: kellemes lesz, de nem gatyarohasztó.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilyen lesz a Július :

A július is száraznak ígérkezik, a hónap második felében lehet számolni több csapadékkal, viharos körülményekkel. A csúcshőmérsékletet tekintve is nagyon hasonló lesz a júniusi adatokhoz, 30 fok fölé csupán egyszer-kétszer kúszik majd a hőmérő higanyszála. Hideg nem lesz, sok napsütés várható, igazi nyaralós időre számíthatunk.írja  a  femcafe.hu

 

 

 

 




 

 

 

 

És erre számíthatunk augusztusban:

Erre a hónapra még csak részleeges előrejelzés van, hiszen csak 3  hónapra kaptunk adatokat, de az előzetes adatok alapján meleggel indul az augusztus, de nem lesz zavartalan a  napsütés, felhősödére, sőt záporra, zivatarra is fel kell készülni.

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?