Celeb / Híresség

Brutális támadás érte Arnold Schwarzeneggert Dél-Afrikában.

Megdöbbentő és brutális támadás áldozata lett Dél-Afrikában Arnold Schwarzenegger. A korábbi testépítő és színészlegendát egy nyilvános eseményen rúgta meg egy férfi.

 

 

 

A korábbi kaliforniai kormányzó a nevét viselő Arnold Classic Africa testépítőversenyen vett részt a Johannesburghoz tartozó Sandtonban. Schwarzenegger éppen a telefonjával vette fel videóra, ahogy fiatalok táncolnak körülötte, amikor egy férfi nekifutásból teljes erővel páros lábbal hátba rúgta.

 

KAPCSOLÓDÓ:

Ezt üzente támadójának Arnold Schwarzenegger:

 

 

 

A számtalan hollywoodi klasszikus akciófilmben (Terminátor, Predator, Vörös zsaru, Conan és még sorolhatnánk) játszott szerepeivel óriási sztárrá váló 71 éves legenda a rúgás erejétől bezuhant a nézők közé.

Schwarzenegger nem sérült meg a támadásban, a tettest azonban azon nyomban leteperték, majd eltávolították a teremből. Az osztrák születésű, de már évtizedek óta amerikai állampolgár Schwarzenegger a történtek után is megőrizte jókedvét, amit mutat, hogy az esetet követően is posztolt olyan videót, ahol rajongókkal találkozik Johannesburgban.

 

 

 

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?