Celeb / Híresség

Így nézne ki ma Marilyn Monroe – Elképesztő fotó készült róla

Marilyn Monroe halála idején alig múlt 36 éves.

 

 

 

Marilyn Monroe a 20. század egyik leghíresebb s**xszimbóluma volt. Bár színésznőként mindössze egy évtizedig volt aktív, az általa alakított, buta szöszi figurákkal kétszázmillió dolláros bevételt hozott Hollywoodnak.

Szomorú gyerekkoráért valamelyest kárpótolták filmes sikerei, ám valójában nem találta helyét a világban, az igazi boldogság elkerülte. Depressziótól, szorongástól szenvedett, élete végén gyógyszerfüggő volt.

Így nézne ki ma Marilyn Monroe

Háromszor volt férjnél. Először 16 évesen mondta ki az igent James Dougherty-nek, hogy elkerülje az újbóli nevelőszülőkhöz kerülést. Második, Joe DiMaggio baseballjátékossal kötött házassága idején már filmsztár volt. Harmadszor, 1956-ban a világhírű íróhoz, Arthur Millerhez ment feleségül, ám ez a házassága sem tartott tovább öt évnél. Válása után egy évvel, 36 éves korában hunyt el. Soha nem érte meg, hogy édesanya lehessen – hiába vágyott gyerekekre -, és sajnos azt sem, hogy hajába ősz szálak vegyüljenek. Grafikusok azonban nemrégiben megalkották a színésznő időskori portréját.

A jobb oldali képen Photoshoppal öregítettek Marilyn Monroe-n.

A jobb oldali képen Photoshoppal öregítettek Marilyn Monroe-n.

 

 

 

 

Halálát barbiturát-túladagolás okozta, és, mivel vérében a halálos adag többszörösének megfelelő klorálhidrátot és pentobarbitált találtak, a véletlen túladagolás esélyét elég gyorsan kizárták. A szomorú eset kapcsán azóta is számos összeesküvés-elmélet él a köztudatban, sokan nem öngyilkosságra gyanakszanak, úgy vélik, gyilkosság áldozata lett a szép, szőke színésznő. Bár a rendőrség nem talált gyilkosságra utaló nyomokat, arról beszéltek, hogy Kennedy elnökhöz fűződő viszonyának köze lehetett a sztár halálához.

Ha Marilyn Monroe élne, ma 92 éves lenne. Ha pedig Arthur Miller íróval tervezett gyerekei megszületnek, talán sok-sok unokája, dédunokája venné ma körül. Így azonban be kell érnünk ránk maradt filmjeivel és a grafikusok által megalkotott időskori képével.

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?