Celeb / Híresség

Alee a vécén ülve, egy köteg pénz mellett énekel legújabb klipjében: durván kiakadtak rá a rajongói – videó

Kemény kritikákat kap az X-Faktor győztese legújabb számának aklipje miatt. Különleges környezetben, a WC-n ülve forgatott Alee.

 

 

Alee utoljára egy hónapja nyilatkozott arról, hogy a sok megkeresés és fellépés mellett a tanulásra hogyan tud figyelni. Akkor azt mondta, a tanulmányait egy időre szünetelteti, mert másik szakra szeretne majd járni, ha egyszer visszatér az iskolába, de a művészeti vonalon maradna. Az X-Faktor győztese ezúttal egy nem mindennapi klippel rukkol elő, amelyről kisebb részletet már megosztott a közösségi oldalán is.

A dal címe „Geszvúszbek?” lesz, a forgatás pedig érdekes helyszínen zajlott, amelyre a rajongói is felkapták a fejüket. Alee egy WC-n ülve énekel, miközben egy bögrét tart a kezében, s egy köteg pénzzel van körülvéve. A dal szövege így szól:

– Nincsen gond, mert van már pénzem, de néha érzem, meghalok. Még mindig egy toll a menedékem, a véleményed lesz*rom! – hallható a dalrészletben az Instagramra feltöltött videójában. A visszajelzések között azonban nem csak pozitív vélemények voltak.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?