Celeb / Híresség

Gáspár Evelin fürdőruhában – Már bátran meg meri mutatni alakját

Gáspár Evelin már fürdőruhában is meg meri mutatni magát.

 

 

 

Gáspár Evelin a hétvégén érkezett haza az Ázsia Expressz 2 forgatási helyszíneiről, Srí Lankáról és Thaiföldről. A 24 éves lány nagybátyjával, Gáspár Zsoltival vágott neki az egy hónapos kalandnak.

 “Kemény menet volt fizikálisan is, de mentálisan még jobban megviselt. Nagyon jó volt kizökkenni a komfortzónából pénz, telefon és minden kényelem nélkül egy hátizsákkal… Teljesen új ember lettem, és nagyon hálás vagyok, hogy ilyen módon fedezhettem fel ezeket a gyönyörű helyeket” – írta az Instagram-oldalán.

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Team Gáspár is ready to win😉😎@azsiaexpressztv2 #azsiaexpressztv2 #tv2

⚡️GE⚡️ (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,


Gáspár Bea és Győzike idősebbik lánya nemcsak gyönyörű helyeken járt, de sokkal melegebbeken is, mint amilyen időjárásban itthon részünk volt március vége óta. Nem csoda, hogy Gáspár Evelin fürdőruhás videóval utazna vissza az időben.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#takemeback 😅☔️☀️

⚡️GE⚡️ (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,


Ma már bátran megmutatja alakját fürdőruhában, de a 2005-ös Győzike Show-ban és utána éveken át komoly súlyfelesleggel küzdött. 13 évesen 110 kiló volt a 160 centijéhez. A túlsúlya miatt önbizalomhiánnyal is küzdött, nemrég árulta el, hogy emiatt húszévesen volt először barátja. Mára bátran meg meri mutatni az alakját.

 

 

 

 

 

forrás

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?