Hírek

Kígyó harapott meg egy férfit, aki bosszúból visszaharapott. Mindketten meghaltak

Tarantino-szerű jelenet játszódott le Indiában, ahol kígyó támadott meg egy helyi farmert. A bosszú látványosra sikeredett, de tragédiával zárult.

 

 
 

A 70 éves Parvat Gala Baria kelet-indiai Gudzsarát-tartományban élt, ahol földműveléssel foglalkozott. Egy napon Baria épp a farmján dolgozott, amikor szerencsétlenségére egy kígyó megharapta. Ilyen esetben a legtöbben valószínűleg megijednénk, és rohannánk a legközelebbi kórházba. Ám az idős férfi reakciója azonban nem pont az volt, amire ilyenkor számítanánk:

Dühében felkapta a kígyót, és visszaharapott.

A kettéharapott hüllőt ezután a férfi egyik rokona felvette és elégette. A történet azonban szomorú véget ért, ugyanis Baria nem jutott időben orvoshoz. Bár családja három kórházba is elkísérte – köztük egy magánintézménybe is –, az idős férfi szervezete megadta magát a kígyóméregnek.

 

 

 

 

 

 

A bizarr történet nagy visszhangot kapott Indiában, sokan felháborodtak, hogy az ország egészségügyi rendszere mennyire képtelen ellátni a feladatát.

Egyébként nem ez az első furcsa kígyóval kapcsolatos eset Indiából. Év elején egy Bihar-tartományban élő férfit mart meg egy mérgeskígyó. A férfi azonban nem akart egyedül meghalni és elszakadni feleségétől, ezért megharapta hitvesét – hátha, így együtt léphetnek át a túlvilágba. A terv nem jött be, a férfi végül belehalt a mérgezésbe, a felesége viszont értelem szerűen, nem.

 

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?