Ezoterika

Ők a legjobb édesanyák az összes csillagjegy közül. Te köztük vagy?

Ez a 5 legjobb anyatípus!

 

 

 

5.Mérleg

Nyugodt, és kiegyensúlyozott. Soha nem emeli fel a hangját, nem szidja a gyerekét, mindig megpróbál csendes kompromisszumot kötni. Tudja, hogy mikor kell támogatás, és mikor kell szabad teret engedjen a gyerekének.

4.Bak

Próbálja a lehető legjobban összeegyeztetni a családot, és a karriert. Nagyon ambíciós, neki minden sikerül. Mindent megtesz azért, hogy a gyereke álmait valóraváltsa. Meg kell tanulnia, hogy ne vesszen el a részletekben.

3.Halak

Nagyon érzékeny, és kreatív. A gyerekének a lehető legtöbb mindent meg szeretné tanítani, ami művészetekkel, zenével, színházzal, és költészettel kapcsolatos. Egy csodálatos álomvilágban neveli a gyerekét, ami tele van boldogsággal, de nem sok köze van a realitáshoz.

2.Rák

Gondoskodó, és odaadó. Mindig ott áll a gyereke mellett, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobbat nyújtsa számára. Néha kicsit túlzásba viszi a gondoskodást, jó lenne hagyni néha a gyereket, hogy tanuljon a saját hibáiból is.

1.Bika

Szeretet, megértést, biztonságot, és stabilitást ad a gyerekei számára. Sok szabadtéri tevékenységre ösztönzi a gyerekeit, fontos számára, hogy minél több időt legyenek a természetben.

Nézzük a többi csillagjegyet is, hogy mi jellemző rájuk!

Kos

Ambíciós, harcos, energikus. Mindig, mindenben szeret részt venni, intézkedik, és irányít. Néha már nem veszi figyelembe azt sem, hogy mit szeretne a gyereke, sokszor dönt a saját feje után. Ha kicsit türelmesebb lenne a gyerekével, minden sokkal jobb lenne.

Ikrek

Vidám és nyitott, sokat beszélget, de sokat vitatkozik is a gyerekével. Néha nem ártana csak úgy hagyni zajlani az életet, nem kell mindent ellenőrzés alatt tartani. Körülötte mindig vidám a hangulat, hiszen kifejlett humorérzéke van.

Oroszlán

Ideális játszótárs a gyerek számára, tudja, hogyan kell leereszkedni az ő szintjére. Úgy neveli a gyerekét, hogy határozott, és magabiztos legyen minden körülmények között.

Szűz

Jól megtervezett szabályok szerint működik az élete. Kritikus, logikus, hipochonder, néha kissé ridegnek tűnhet. Nem ártana, ha teret engedne a mosolygásnak, az anyai szeretet kimutatásának, és a játéknak is.

Skorpió

Nagyon intuitív, mindig megérzi, hogy mi fog történni a gyerekeivel kapcsolatban. Hajlamos döntéseket hozni a gyerekek nevében, de néha nem ártana, ha őket is meghallgatná.

Nyilas

Nagyon optimista, mindennek meglátja a jó oldalát, és ez nagyon jó hatással lesz a gyerek fejlődésére. Körülötte mindig jó hangulat van, egy igazi vidám feleség, és vidám anya. Néha nem ártana, ha kicsit komolyabb lenne.

Vízöntő

Nonkonformista, nem szereti azt az utat, amelyen mindenki halad. Arra ösztönzi a gyerekét, hogy hallgasson a szívére, és a vágyaira. Néha túl sok szabadságot ad a gyerekének, jó lenne, ha egy-két szabályt azért felállítana.


forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?