Életmód

17 ember, akinek a gondolkodása meglehetősen eltér a megszokottól

Míg a legtöbben nagyon hasonlóan gondolkozunk a problémákat és a világ dolgait illetően, addig egy szűk réteg teljesen más nézeteket vall ezekről. Ez persze nem baj, sőt, ez a fajta egyedi világnézet és hozzáállás sok nagyszerű dologhoz segítette már hozzá az emberiséget. Az alábbi emberek ugyan nem váltották meg a világot a sajátos gondolkodásmódjukkal, de az így végrehajtott tetteik azért így is látványosra sikerültek.

 

 

 

1. Lucy Liu, amint épp gerelyt hajít estélyi ruhában és magassarkúban.
2. Ízlések és pofonok.
3. ,,A húgomat hercegnő-partyra hívták, de ő inkább kiskutyának öltözött.”4. A leleményesség csodákra készteti az embert.
5. ,,Nagyon finom ételeket rendeltünk az esküvőnkre, de sajnos nem volt időnk enni. Útban a szálloda fele ezért megálltunk a Mekiben.”
6. Egy ilyen fényezéssel sosem fogod összekeverni a kocsidat a parkolóban.


7. ,,Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy sütőtök helyett ananászokat faragunk Halloweenkor.”
8. És ezt legalább nem is lehet összekeverni.
9. ,,A pályaválasztási eseményen a brit hírszerző ügynökség, az MI5 is képviseltette magát. Itt azonban nem voltak kiküldött emberek, sem szórólapok és füzetek, csak egy felirat: ,,nem kell láthatónak lennünk ahhoz, hogy hatást érjünk el.””
10. Néha jobb csendben maradni.
11. Minden akciót reakció követ.

12. ,,A szomszédom házának nekiment egy autó, és ahelyett, hogy kijavította volna a sérülést, inkább boszorkánylábakat tett oda, hiszen úgy is jön a Halloween.”
13. ,,A helyi matek-huligánok.”
14. A fűnyírás sem mindig olyan unalmas, csak meg kell találni a módját.

View post on imgur.com

 

 

 

 

 

 

15. ,,Amióta egyszer kiskoromban csaltam, azóta a nagynéném minden játék után megmossa a dominókat, hogy megnézze, nem-e én színeztem át a pontokat.”
16. Így azért az irodai munka sem olyan unalmas és monoton.
17. A barátság nem ismer határokat.

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?