Életmód, Érdekes

18 lány, akiket csúnyának neveztek, de volt bátorságuk, hogy bebizonyítsák az ellenkezőjét

Nagy bátorság kell hozzá, hogy egy társadalom által elítélt személy kiálljon magáért, és mások rosszindulatú véleményével szembemenve bizonyítsa be a saját igazát. Különösen igaz ez a testi adottságok esetében, hiszen a szépség nem mérhető, pusztán a társadalom által hozott normák döntik el, hogy ki \’csúnya\’ és ki az, aki \’szép\’. Épp ezért olyan tiszteletreméltó az alábbi emberek kitartása és bátorsága, akikre bár furcsa szemmel néz a társadalom, mégis bátran kiállnak magukért és megmutatják, hogy ők úgy tökéletesek, ahogy vannak.

 

 

 

1 Ilka Brühl

Ilka Brühl-t betegsége sem állíthatta meg abban, hogy bebizonyítsa a világnak a mottóját: ,,mindenkiben ott rejlik a szépség legbelül”. A bátor lányt immár több, mint 10 ezer ember követi az Instagramon.

2 Sophia Hadjipanteli

Sophia nem csak egyszerűen felvállalta szokatlan külsejét és kiállt magáért, de az egész világ véleményére hatással volt, melynek köszönhetően ma már főállású modellként dolgozik és rendkívül népszerű a divatszakmában.

3 Swantje Paulina

Más emberek valószínűleg megbélyegezve éreznék magukat, ha annyi szeplő borítaná a bőrüket, mint a fiatal Swantje Paulina-nak. De nem ő, a csodaszép lány ugyanis mindenkinek bebizonyította, hogy így is lehet valaki tökéletes, melynek eredményeképpen már több, mint 200 ezer ember követi és csodálja őt az Instagramon.


4 Dru Presta

A 21 éves amerikai Dru Presta alig több, mint 100 centiméter magas, köszönhetően a növekedését érintő betegsége miatt. Gyerekként sok megpróbáltatás érte emiatt, de nem hagyta, hogy a rosszindulatú megnyilvánulások tönkretegyék az életét.

5 Mikayla Holmgren

Mikayla Holmgren nem csak bebizonyította, hogy egy Down-szindrómás lány is lehet gyönyörű, de egyúttal ő lett az első Down-szindrómás lány, akinek sikerült amerikai szépségversenyt nyernie. Így lett belőle \’Miss Minnesota”.

6 Em

Ez a fiatal lány bár nevét nem vállalta, az Instagramon készített inspiráló profilja számos embernek bizonyította már, hogy a szépség relatív, és csak az számít igazán, hogy mi mit gondolunk magunkról legbelül.


7 Tabria Majors

A new yorki plus-size modell, Tabria Majors bebizonyította, hogy nem csak egy csontsovány nő lehet szexis, sőt…rengetegen úgy tartják, hogy dögösebb is, mint bármelyik Victoria Secret modell.

8 Lotte Zuidema

 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

🌻🌻 . Sunny picture on this snowy day! ❄️ Let’s go to Hamburg! On stay for a week! Can’t wait to be there! ♥️ #mdmanagement #hamburg

Lotte Zuidema (@lottezuidema) által megosztott bejegyzés,

Noha Lotte Zuidema külseje cseppet sem nevezhető \’átlagosnak\’, a fiatal lány bebizonyította, hogy ez sem tántoríthatja el őt attól, hogy sikeres modell váljon belőle. Ma már fotósok százai keresik meg őt hétről-hétre és rendkívül nagy népszerűségnek örvend a szakmájában.

9 Aleece Wilson

Egy 22 éves modell, aki minden tekintetben megváltoztatta a modellekről alkotott közvéleményt, és bebizonyította, hogy bárki ragyoghat és tündökölhet egy magazin címlapján, aki elég bátor felvállalni a külsejét.

10 Laura Lind

Laurát sok kellemetlenség érte fiatal korában az egyedi külsejének köszönhetően, de ma már az UNIQUE MODELS nevezetű modellügynökség szárnya alá véve bizonyítja be a világnak, hogy mennyire nagyot tévedett vele kapcsolatban a közvélemény fiatal korában.

11 Simone “Slick Woods” Thompson

A fiatal lány bátorságának és magabiztosságának köszönhetően olyan nagy divatcégek figyelmét is felkeltette, mint a Puma, a Fendi, a Marc Jacobs és a Miu Miu.

12 Coralie Tricycle

A 28 éves Coralie Tricycle-t kezdetben számos kritika érte, amikor úgy döntött, hogy a modellkedésre szeretné feltenni az életét, de a kitartó akaratának és magabiztosságának köszönhetően, ma már mindenki elismeri őt a szakmájában és cseppet sem néznek rá olyan furcsán, mint a kezdetek kezdetén.

13 Arina Lubiteleva

14 Luna Schulze

A karizmatikus modell, Luna Schulze nem fél kimutatni a foga fehérjét, és minden őt ért kritika ellenére 32 foggal mosolyog a világba… 🙂

15 Ashley Soto

Ashley Soto egy igazán ritka, vitiligo nevezetű bőrbetegségben szenved, de ez sem tántorította el őt az álmától, hogy gyönyörű modell válhasson belőle.

 

 

 

 

 

 

16 Refilwe Vanillablaq Modiselle

 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

I might not have everything I\’ve ever wanted, but I know God gives me all I need for now! And He\’s not done with me yet….. because the incredible still awaits for me to receive #Inshallah 😍🤗💛🙌💃🙏. My mind, heart, body & soul speaks for what I deserve 💓 #Spirit #GodsBabyGirl 📷: @erem_malo @artractionmediagroup #ThePhoenixThatRisesFromTheAshes #Evolving #Khaleesi #VanillablaqMagic #GlobalSoul #RefilweModiselle #Visionary #AfricasFirstSuccesfulModelWithAlbinism #TVHost #Model #MC #Speaker #VoiceOverArtist #Actress #Activist #CNNAfricanGameChanger #OprahsPowerList2013 #TheMunroBoutiqueHotelAmbassador

Refilwe Vanillablaq Modiselle (@refilwemodiselle) által megosztott bejegyzés,

17 Nicole Sadi

Nicole kezdetben gyűlölte az arcán látható szeplőket, de csak úgy mint a listán szereplő többi lány, megtanulta elfogadni magát és rájönni arra a nagyon egyszerű tényre, hogy mindenki úgy gyönyörű, ahogy van!

18 Seana Steele

Seana Steele egy feltörekvő modell és színésznő, aki ma már áldja a napot, hogy nem hallgatott azokra a rosszindulatú véleményekre, amik elítélték őt és akik megkérdőjelezték a sikerességét a modell és színész szakmában.

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?