Igaz történetek

A 25 éves lánynak nincs sok hátra életéből – fontos dolgokra emlékeztet mindenkit az utolsó üzenete

A 25 éves Nardya Miller Brisbane-ben, Ausztráliában született és ott is nőtt fel. Sajnos tudja már, hogy nagy valószínűséggel ott fogja élete utolsó napjait is leélni. Nadia egész életében a cisztás fibrózis nevű betegségben szenvedett, melynek következtében a tüdőben és más légzőszervekben egy a normálisnál sűrűbb nyákanyag keletkezik, ami nagyon megnehezíti a légzést.

 

 

 

2015-ben a lány már átesett egy teljes tüdőtranszplantáción ami reménysugarat jelentett életében. Egészen két évvel ezelőttig, amikor a test elkezdte kilökni az új szervet.

 

 

Az új tüdő volt Nardya utolsó reménye. De mivel már csak néhány napja van, úgy döntött, hogy egy utolsó üzenetet szeretne megosztani az emberekkel az Instagram-on, ami most rekord gyorsasággal terjed fontossága miatt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt írja:

Lehet, hogy egész életemben ismertelek, lehet, hogy csak az utóbbi tíz évben, de lehet, hogy csak pár napja. Mindegy, mert egy hét múlva már semmit nem fogok érezni. Nem fogom hallani a hangodat, nem tudlak megérinteni, nem tudok veled beszélgetni vagy megölelni.

De mindig is szeretni foglak, a barátságunkat vagy azokat az emlékeket, melynek mindketten részesei vagyunk.

Mindenki, aki megjelent vagy eltűnt életemből, egy bizonyos okból jelent meg vagy tűnt el és én nagyon áldottnak érzem magam azért, mert ilyen fantasztikus életet élhettem.

Ezért köszönöm mindenkinek, aki társam volt az utazás során ebben az őrült világban. Mindegy, hogy jó vagy rossz volt a találkozás, így váltam azzá aki most vagyok.

A dolgok nem mindig úgy alakulnak az életben, ahogy mi azt kigondoltuk. Vannak olyan nagyszerű helyek, ahova már soha nem fogok eljutni és vannak olyan dolgok, amiket már soha nem tudok megtenni. De vigyázni fogok rátok. Mindig. Mosolyogva. Mert itt voltam.

Soha nem adom fel. Most hadd búcsúzzam el.

A temetésem részleteit majd itt találjátok, amint azt elrendezték.

Kérlek ne sajnáljatok. Azt szeretném, hogy úgy emlékezzetek rám, mint egy lányra aki legalább egyszer felvidította a napotokat. S megkérlek Benneteket, éljétek az életeteket amennyire lehet.

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?