Életmód

Legviccesebb részegen küldött SMS-ek. Szakadok rajtuk!

 

 

 

1. “Nem érek oda! Zolival vok a balesetin, mamus protkóját ragasztotta a szeme fölé, de nem jött le, most meg a hígító csípi a szemét. A papagáj sincs még meg, ha látod szólj! Puszi.”

2. “Fogalmam sincs, hogy hol vagyok! Gyere értem!”

3. “Te emlékszel miért vittük föl a 10-re a tuját és a két téglát?”

4. “A csaj azt mondta szakítsunk, de én nem is ismerem.”

5. “Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják hogy ez Észak-Szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok!!!”

6. “Köszönöm az éjszakai szerenádot, anyámék meg a szomszédok üzenik, hogy örülnek, hogy ennyire el vagy ájulva a s**xuális képességeimtől, de ha lehet, a következő pár évtizedben ne itthon randizzunk. Ui: Én is szeretlek.”

7. “Nagyon rosszul vagyok, olyan jó lenne, ha itt lennél.”

(A srác a barátnőjének küldte az SMS-t, miközben ő mellette feküdt az ágyban.)

8. “Szia! Kerestelek tegnap a buliban. Megtaláltalak?”

9. “Azt hiszem jól sikerült a tegnapi buli. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet, hétfőn nem megyek be melózni.”

Válasz: “A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád.”

10. “Most ébredtem, nemtom hol vagyok, de asszem elloptam egy fűnyírót. Ti merre?”

11. Szia Fiam! Mostmar ideje lenne hazaerned!
Anya! Az agyamban fekszem es megcsak del van!
Nem szivem. Egy szamunkra idegen csaj fekudt az agyadban es az tegnap volt. Azt mondtad neki, hogy lemesz tejert a kavehoz. Azota nem lattunk viszont a szulei mar hivtak hogy valami pasi megjelent naluk hajnali 3kor egy zacskos tejjel es azt mondta, hogy o Zsuzsi uj baratja majd osszeesett es lefektettek. Ui.: Amugy Eszternek hivjak!

12. apám a ballagásomon részegre itta magát és eladta a macskánkat a vaterán.

13. Vártuk a reggeli első vonatot, de én még olyan részeg voltam, hogy csak ülni tudtam a váró padlójának a közepén. Aztán rájöttem, hogy nem én vagyok a legkészebb.. Srác odaállt a BEZÁRT pénztárhoz, közölte, hogy 2 sajtburgert kér, majd odafordult hozzám is az ismeretlen: meghívhatlak valamire?

14. Péntek reggel egy végig piált éjjel után, a 8kor kezdődő órán egyik haver még részegen a 600 fős előadóban óra közepén feláll és “Na fizessünk és menjünk, mert még be kell érni a reggeli órára” 🙂

15. Bemenni egy wc-be, lekapcsolni a villanyt, belehányni az apád ölébe aki épp a wc-n ül, kimenni és felkapcsolni a villanyt. Ahhoz kell egy állapot.

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?