Egyéb

VV Ginu apja teljesen kibukott lánya szereplése miatt: még a Facebookról is törölte magát

Budapest — Családi és magánéleti problémái miatt jelentkezett a ValóVilágba VV Ginu (20) – árulta el a vasárnap kiesett villalakó a Blikk szerkesztőségében.

 

 

 

 

A fiatal lány bízik benne, hogy az édesapjával való viszonya rendeződik majd, és abban is, hogy Csokival (21) való félrelépése nem befolyásolja kinti kapcsolatát.

– Az egész s**x és a Csokival való viszonyom nem jelentett semmit. Megbántam a dolgot, nekem ez az egész egy kellemetlen maszatolásként maradt meg. A pasimmal megbeszéltük a dolgot, ő elvileg nem látta, nem haragszik – mondta Ginu, akinek az édesapjával már nem lesz ilyen egyszerű dolga. A fiatal lányt megviselte szülei válása, ennek dátumát magára is tetováltatta.

 

 

 

– Megromlott a viszonyom apámmal, de szeretném megbeszélni vele a dolgokat. Egyelőre arra várok, hogy ő keressen meg, de majd meglátjuk. Anyától tudom, hogy most ki van bukva a szereplésem miatt, még a Facebookját is törölte. Emellett is számos rossz dolog ért, ezért mentem be a villába, hogy kicsit új erőre kapjak, de kijőve úgy érzem, képes leszek mindent irányítani magam körül – mondta Ginu.

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?