Életmód

7 dolog, amit mindenképpen el kell kerülni, amikor csókolózol.

Nem az az elsődleges dolog, hogy hogyan használd az ajkaidat és a nyelvedet, hogy megfelelő legyen neki, hanem, az is fontos, hogy hol és hogyan helyezkedik el a kezed a testén.

 

 

 

 
Ne használj túl sok nyelvet.

A nyelvvel való csókolózás kis ízelítőt adhat arról, milyen vagy, de arra figyelj, hogy ne dugd le a nyelved a partnered torkán. Mielőtt megpróbálnál valamilyen nyelvi cselekvést tenni, olvass a partnered gesztusaiból, hogy vevő lenne-e a nyelves csókra.

Ne engedd ki a nyálat a szádból.

Furán hangzik, de amikor csókolózol ne hagyd, hogy hatalmas nyáltenger jusson át a partnered szájába. Senki sem szereti a túl sok nyálat, főleg, ha közben a szád, orrod, füled is tiszta olyan lesz.

Ne rohand le és ne legyél durva.

Bár vannak olyanok, akik szeretik, ha valaki a kezdetektől fogva vehemensebb dolgokat csinál, de ez valójába nem ajánlott. Ehelyett lassan indulj meg a partnered felé, először légy vele gyengéd, de figyelj arra, hogy ne rohand le, mert rengeteg időtök van.

 
 

 

A következő lépés átgondolása.

Sokan úgy csókolóznak egymással, hogy semmilyen érzelem nincs közöttük. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy hogyan tovább. Az is elképzelhető, hogy az egyik fél többet érez, mint a másik, ezzel kellemetlen helyzet alakulhat ki. Ha nem vagy biztos benne, hogy jó ötlet megcsókolni a másikat, inkább hagyd.

Ne nyomd az arcodat a partnered arcába.

A szenvedély jó dolog, de nem akkor, mikor belenyomod az arcodat a partnered arcába. Ha túlságosan is odanyomulsz az ahhoz vezet, hogy a partnered eltávolodik tőled. Szóval próbálj gyengéd lenni és lazán tartani a fejedet.

Most, hogy megtanultad azokat a dolgokat, amiket el kell kerülni, már csak alkalmaznod kell, és a legjobb tapasztalat szerint csinálni a dolgokat.

 

 

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?