Celeb / Híresség, Érdekes, Film

16 színész, aki majdnem szerepelt a kedvenc filmjeinkben, de az élet másként döntött

Matthew McConaughey mikor elolvasta a Titanic forgatókönyvét, nem vállalta el a szerepet, mivel túl unalmasnak találta. Azóta már biztosan elátkozta párszor ezt a gondolatot, hisz tudjuk mekkora siker lett a film. De ezzel nemcsak ő van így. Sok színész gondolta úgy,hogy nekik felkínált szerep túl hétköznapi, vagy nem passzol hozzájuk, amit utólag bánnak, mert közben hatalmas ováció lett, és jó kritikákkal zárta a vetítést. Kis gyűjteményünkben bemutatjuk ezeket a filmeket, és az eredeti ötletet, hogy melyik színész játszotta volna el

 

 

 

 

 

 
EMMA WATSON ÉS MILES TELLER, MINT MIA ÉS SEBASTIAN (Kaliforniai álom)

Eredetileg Mia szerepét Emma Watsonnak ajánlották fel, de ő túl elfoglalt volt a Szépség és Szörnyeteg készítése miatt. Miles Teller pedig Sebastian szerepét játszotta volna, de 6 millió dollárt kért a szerepért, azonban „csak”4 millió dollárt ajánlottak fel neki. Azóta már tudjuk, hogy mennyi díjat nyert a film Ryan Gosling és Emma Stone szereplésével

MACAULAY CULKIN, MINT JACK (TITANIC)

Nehéz elképzelni Macaulay-t Jack szerepében a Titanicban. Igazából bármilyen filmben nehéz elképzelni, ami nem a Reszkessetek betörők. A producerek már épp készen álltak arra, hogy felajánlják a színésznek a főhős szerepét, de James Cameron ellenállt: csak Leonardo DiCaprio-t szerette volna a filmben látni. Tovább Christian Bale, Brad Pitt, Johnny Depp és Matthew McConaughey is esélyes volt a szerepre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PAMELA ANDERSON, MINT SCULLY (X-AKTÁK)

Mint azt mindenki tudja, Gillian Anderson lett végül Scully ügynök. A szőke bombázó biztos jó választás lett volna, hogy a sorozatot egyből sikerre vigye, de biztos, hogy hosszú távon a végleges szereposztás vált be.

ANNE HATHAWAY, MINT TIFFANY (NAPOS OLDAL)

Anne Hathaway-nak ajánlották fel a szerepet,aki el is fogadta. Azonban a rendezővel több összetűzése is volt, így felhagytak a közös munkával. Ezután Jennifer Lawrence kapta meg a szerepet, akinek meghozta az Oscar-díjat

MEL GIBSON JAMES BONDKÉNT

Sok színész vágya volt, hogy eljátssza James Bond karakteres szerepét. Albert Broccoli rendező pedig biztos volt benne, hogy ezt a szerepet más nemzetiségű nem tudja hitelesen eljátszani, csakis egy brit.
SALMA HAYEK MINT BETTY SUAREZ (BETTY, A CSÚNYA LÁNY)

Betty, a csúnya lány bebizonyította, hogy az embernek mindig helyén van a szíve. A szerep meghozta Ferrera-nak az ismertséget. Hayek meg is szerezte a szerepet, de végül valamiért a tv-sorozat gyártási munkáiban vett részt

RYAN GOSLING, MINT JOKER (SUICIDE SQUAD-ÖNGYILKOS OSZTAG)

A Warner Bros. Ryan-nek akarta adni Joker, szerepét, de a színész nem volt hajlandó aláírni a szerződést, mert nem igazán tetszettek neki a feltételek. Végül Jared Leto szerezte meg ezt a szerepet.

CAMERON DIAZ, MINT MIA THERMOPOLIS (NEVELETLEN HERCEGNŐ

Számos hollywoodi színésznő akarta eljátszani Mia Thermopolis-t: Reese Witherspoon, Kirsten Dunst, Kate Hudson, Alicia Silverstone és Cameron Diaz. A rendezők azonban Anne Hathawayt választották.

 

 

 

 

 
 

 

 

SEAN PENN, MINT TYLER DURDEN (HARCOSOK KLUBJA)

Sean Penn és Matt Damon is szerepelni akartak ebben a filmben, de a producerek úgy döntöttek, hogy erre Brad Pitt a legalkalmasabb

KELLY OSBOURNE ÉS ANNA COLEMAN (NEM FÉREK A BŐRÖDBE)

A vígjátékban anyuka és lánya testet cserélnek. Nehéz elképzelni a filmet ma már Lindsay Lohan nélkül, pedig eredetileg Kelly Osbourne-nak szánták. Sajnos, nem tudta eljátszani, mert nem éppen volt a toppon mentálisan, ezt azóta is bánja.

HENRY CAVILL, MINT EDWARD CULLEN (TWILIGHT)
Stephenie Meyer, a könyv szerzője valójában azt akarta, hogy Henry Cavill játssza el Edward szerepét. Azzal indokolta,hogy: “Henry Cavill az egyetlen színész, aki képes eljátszani ezt szerepet.” Azonban „túl” idős volt, így nem ő kapta meg.

CHARLIZE THERON, MINT ROXIE HART (CHICAGO)

Az egyik interjújában Charlize Theron elmondta, hogy majdnem szerepelt a Chicagóban. Viszont kirúgták az eredeti rendezőt, az új szerint pedig nem illett bele a szerepbe. Ezt Theron azóta is nehezményezi.

AL PACINO MINT HAN SOLO (CSILLAGOK HÁBORÚJA)

Al Pacino-nak felajánlották Han Solo szerepét a Star Warsban, de a színész elutasította az ajánlatot a forgatókönyv olvasása után. Úgy gondolta, hogy a történet túl bonyolult.

 

 

 

 

 

 

 

EMMA WATSON MINT HAMUPIPŐKE

Emmának felajánlották Hamupipőke szerepét, de visszautasította a szerepet, mert úgy vélte, hogy a mese-karakter nem egy megfelelő példakép. A színésznő biztos volt benne, hogy egy modern hercegnő is lehet önálló és kíváncsi, és nem kell elvárnia a hercegtől,hogy megmentse.

MATT DAMON, MINT JAKE SULLY (AVATAR)

A 20th Century Fox csak híres színészeket akart a filmben foglalkoztatni, mivel a költségvetés 237 millió dollár volt. Matt Damon-t felkérték, hogy vegyen részt benne, de a színésznek a munkaértéke miatt kellett visszautasítania az ajánlatot.

EMILY WATSON AMELIE-KÉNT

A filmkészítő Jean-Pierre Jeunet úgy érezte, Watson képes játszani Amelie-t, amikor megalkotta híres karakterét. Viszont a színésznő nem érezte magát erre képesnek,mivel nem tudta elsajátítani a francia nyelvet.

SACHA BARON COHEN, MINT FREDDIE MERCURY (BOHÉM RAPSZÓDIA)

Cohen visszautasította a szerepet, mert azt akarta legyen reálisabb és keményebb, de a család és a zenekar ragaszkodott a drámához.

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?