Celeb / Híresség

Világhírű színészek, akik a való életben is közeli barátok

A közhiedelemmel ellentétben a színésztársak nem mindig riválisok, sőt. Néhányan közülük életre szóló barátságot kötöttek a forgatások alatt. Mutatunk is most 20 olyan sztárt, akik a való életben is barátok. Van köztük olyan, akin nagyon meglepődtünk.

 

 




 

1. Courteney Cox és Jennifer Aniston

Cox és Aniston a Jóbarátok alatt lettek igazán jóban, ez a szoros barátság pedig már 20 éve tart. Courteney volt például Jennifer esküvői tanúja, és Aniston lett Cox lányának keresztanyja.

2. Penélope Cruz és Salma Hayek

A két színésznő együtt játszott a Las Bandidas című filmben, a való életben pedig már több mint 20 éve barátok. Cruz egyszer elmondta, hogy amikor még nem volt gyerekük, „tojásnak” hívták a másikat, mert egy csomót aludtak – tisztára, mint ahogy fészekben pihennek a tojások.

 

 

 

 

 

 

3. Matt Damon és Ben Affleck

A Good Will Hunting-ban és a Dogmában is szerepeltek együtt, több mint 35 éve ápolnak baráti kapcsolatot. „Együtt nőttünk fel” – mondta egyszer Matt Damon. „Mindketten ugyanabba voltunk szerelmesek: a színészetbe és a filmkészítésbe. Kölcsönösen tápláltuk a másik megszállottságát az évek alatt, ez pedig egy életre összekötött bennünket.”

4. Cameron Diaz és Drew Barrymore





Néhányan azt gondolják, hogy ők ketten a Charlie angyalai forgatásán találkoztak, de Diaz és Barrymore már azelőtt is összefutott egymással egy kávézóban. Utóbbi szerint előbbi a leghűségesebb és legmegbízhatóbb barát. „Nem mintha valamelyikünk börtönbe megy mostanában, de ha így lenne, ő (Diaz) bejutna, és megszöktetne”- mondta egyszer Barrymore.

5. James Franco és Seth Rogen


A két színész a Különcök és stréberek nevű sorozat munkálatai közben lett nagyon jóban egymással, valamikor a 2000-es évek elején. Később több közös filmben is játszottak együtt.

6. Brad Pitt és Goerge Clooney

Pitt és Clooney barátsága az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi munkálatainak idején indult. Hamar rájöttek például arra, hogy nagyjából egyforma a humorérzékük. A kapcsolat végül majdnem odalett, Angelina Jolie ugyanis állítólag nem kedvelte Amal Clooneyt, de mivel Pitt és Jolie már elváltak, a színész nyugodtan mehet látogatóba Clooneyékhoz, amikor csak akar.

 

 

 

 




 

 

 

 

7. Ashley Tisdale és Vanessa Hudgens

Őket a High School Musical forgatása hozta össze, egy csapásra a legjobb barátokká váltak. Nyáron együtt vakációznak, és mindkettejüket ugyanaz a művész tetoválta. Természetesen egymás esküvői tanúi is voltak.

8. Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire

Tobey és Leo egy meghallgatáson találkozott egymással valamikor a nyolcvanas évek végén. Sokszor szerepeltek már együtt a nagyvásznon, de ezek közül is kiemelkedik a 2013-as A nagy Gatsby. A hírek szerint egymást segítették abban, hogy megkapják a szerepeket.

9. Tom Hiddleston és Chris Hemsworth

A két színész a Thor forgatásán ismerkedett meg egymással. Eredetileg Hiddleston játszotta volna a címszereplőt, de végül Hemsworth kapta meg a szerepet, ez viszont egyáltalán nem szabott gátat barátságuknak. Munka után például gyakran előfordult, hogy együtt lógtak. Hiddleston elmondása szerint a Thor: Sötét világ forgatása alatt egy kis házban laktak egy vulkán lábánál, és sokszor főztek együtt, és egész éjszakákat beszélgettek át némi bor társaságában.

10. Sandra Bullock és Ryan Reynolds

Reynolds szerint a Nász-ajánlat című film kettejük régi barátságának eredménye. – Régóta ismerjük egymást, olyan, mintha az ember a családtagjával dolgozna – mondta egyszer Reynolds.

 

 

 

 

 

 

 

Bónusz: egy régi kép, amikor Arnold Schwarzenegger és Jean Claude Van Damme együtt szórakozik

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?