Egyéb

ValóVilág9 párbaj: Era legyőzte a youtuber Radicsot

Megtartották a ValóVilág9 első párbaját – a legtöbb szavazatot a nézőktől Era kapta, a bizonyos körökben youtuberként ismert  Radics pedig mehetett haza a barátnőjéhez, hogy megbeszéljék, miért feküdt le a villában egy másik lánnyal azalatt a két hét alatt, amit bent töltött.

Era a szavazatok 55,51%-át, Radics a maradék 44,49%-ot kapta.

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ki maradjon a Villában? Radics, vagy Era? 🤔 Szavazz az #RTL24 appon keresztül! 🙌 Nincs meg az app?😮 Akkor irány a www.rtl24.hu oldal! 😎 #valovilag #valovilagpoweredbybigbrother

ValóVilág (@valovilag) által megosztott bejegyzés,


 

 

A műsorvezető Puskás Peti kérdésére, hogy mit adott neki a ValóVilág, Radics azt válaszolta:

semmit.

Ha valaki először olvasna a ValóVilágról, illetve annak párbajáról, az jobb, ha tudja, hogy egy ilyen párbaj abból áll, hogy mindkét játékost beültetik a stúdióba, hogy egy kicsit ordibáljanak egymással élő adásban, és egymás fejéhez vágják, hogy a másik egy kétszínű, hazug ember. Mindezt pedig totálisan feleslegesen teszik, hisz a nézők már napokkal korábban elkezdenek szavazni a játékosokra, attól függetlenül, hogy ki mennyire tud ordítani.

Egyébként nem Radics az első kieső – a nézők egy héttel ezelőtt már hazaküldtek egy játékost egy szimpátiaszavazás során. Akkor Cintike távozott a villából.

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?