Celeb / Híresség

DopeMan a Való Világról: szerinte a műsor azt bizonyítja, hogy a generációja szülőként teljes kudarcot vallott

A rapper szerint a műsorban nagyon jól megmutatkozik, hogy milyen a mai fiatalság, amiért az ő generációja a felelős.

 

 

 

DopeMan elmondta, hogy pár adást látott az idei Való Világból, ami „érdekes érzéseket” keltett benne. Azonban nem felháborodva és gúnyolódva mondta el a véleményét a valóságshow-ról és főleg az idei széria szereplőiről egy élő Facebook-videóban.

„Azt kell, hogy mondjam, hogy ha nem is túl mély szomorúságot, de együttérzést és sajnálatot érzek a szereplők iránt. Fiatal emberek ezek, akik jobb sorsra lennének érdemesek, de sajnos ez a műsor kiválóan bemutatja azt, hogy merrefelé halad a világunk és nagyjából merrefelé megy Magyarország”

– mondta a bejelentkezése elején.

 

 

 

 

 

 

Szerinte a Való Világban a jelenlegi magyar oktatáspolitika, a szociálpolitika és az ifjúsággondozás hatásait láthatjuk, de van, ami miatt még inkább sajnálkozik:

„Ami még szomorúbb, hogy azt gondolom, Magyarországon az én generációm és a nálam egy kicsivel idősebb generáció, mint szülők totális kudarcot vallottunk… Borzalmas kudarc. Olyan érzésem van ezekkel a gyerekekkel kapcsolatban, mintha se apjuk, se anyjuk nem lenne, de még azt se tudom mondani, hogy az utca nevelte volna őket… Ezek a mostani fiatalok tragikus jövő elé néznek, ha egyáltalán megérik a jövőt, látván azt, hogy milyen a mentális, tudati állapotuk, és milyen lesz nemsokára az egészségügyi állapotuk is”

– fejtette ki a véleményét DopeMan.

Szerinte a VV9-ben szereplő fiúk „butácskák” és semmi közük nincs a férfias értékekhez, viszont sokkal ápoltabbak, mint a lányok. A női villalakókról viszont keményebb szavakkal beszélt: szerinte „szégyen”, hogy „a női nem idáig jutott”. Neki a bénán felrakott póthajak, a kócos frizurák sem tetszenek, de leginkább a lányok káromkodásait és könnyűvérűségét kifogásolja.

„Ezek a nők tulajdonképpen úgy k.rnak, mintha megennének egy szelet kenyeret vagy megfognának egy kilincset. Lefekszenek olyan emberrel, akiről utána elmondják, hogy utálják. Bemegy a műsorba, megk.félteti magát és utána a másiknak sírja, hogy a barátja mit fog szólni. Ez a szexualitás…már azt se tudom azt mondani, hogy valamiféle eszköz lenne, hanem olyan érzelmi és tudati nihil van, hogy ebbe az tolja bele, aki akarja… Sajnos ezek a lányok olyanok, mint egy nyilvános vécé, és ez borzalmas”

– mondta a rapper.

Úgy gondolja, a Való Világ egy nagyon jó „kordokumentum”, amiben megmutatkozik a fiatalság mentalitása és kiderül, hogy merre tart a világ és milyenek az emberek.

 

 

DopeMan
 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?