Életmód

17 szívmelengető fotó, ami megváltoztatja a véleményedet a világunkról

Sajnos manapság nem túl sok biztató és pozitív hírbe futhatunk bele a világunkban zajló dolgokkal kapcsolatban. Elég csak egy Híradót végig nézni a tévében, és az ember éeltkedve is elmegy. Éppen ezért extrán örömteli, amikor ilyen apró, de rendkívül szívmelengető történetekről hallunk, mint amiket most bemutatunk. Biztosak vagyunk benne, hogy bármilyen rossz napod is van vagy volt, ezek a fotók, és a hozzájuk tartozó leíráok téged is jobb kedvre derítenek, és nem fogod olyan sötéten látni a világunk jövőjét.

 

 

 

 

 




1. A kisfiam előszőr evett barackot arról a fáról, amit még a nagypapám ültetett. Akkor azt mondta nekem, hogy majd az én gyerekem nagyon fog örülni a gyümölcsnek, amit erről a fáról ehet. Milyen igaza lett… 🙂

szivmelengeto_5.jpg

2. A szomszédom olyan beteg lett, hogy már nem tudta levinni a kutyáját sétálni. Felajánlottam neki, hoghy majd én mindennap megsétáltatom. Pár hét alatt ennyit fogyott az új barátom.

szivmelengeto_11.jpg

 

 

 

 

 

 

 

3. A kemoterápia utolsó napja. Minden bizonnyal ő most a legboldogabb kislány a világon 🙂

szivmelengeto_1.jpg

4. A szomszédom ezt a cetlit hagyta az ajtómon: „Egy csodálatos zenész vagy! A férjemmel a dalodra lassúztunk. Nagyon köszönjük, hogy megosztod a zenédet velünk! <3”

szivmelengeto_3.jpg

5. A Nike szerződést ajánlott ennek a férfinak, aki így a világ első Cerebrális parézises (egy olyan betegség, aminek a mozgásfogyatékosság a fő tünete)

profi atlétája lett. A képeken az látható, amikor megkapta szerződés ajánlatot.

szivmelengeto_6.jpg





6. „Még működik!” Újságolja örömében ez a deréktól lefelé bénult férfi, miután megtudta, hogy a felesége állapotos.

szivmelengeto_7.jpg

7. Egy a gyermekorvos felmatricázta a gyógyszereket az egyik kis betegének, hogy könnyebben megjegyezhesse, mikor, melyiket kell bevennie.

szivmelengeto_16.jpg

8. Ezt az árva és éhes kisbabát nem akarta egyetlen nővér sem megetetni a kórházban, mert azt mondák, hogy most nincs rá idejük. A rendőrnő, aki behozta, nem tudta tételnül nézni, és ő maga szoptatta meg.

szivmelengeto_12.jpg

 

 

 

 

 

 

 

9. A fiatalabb kutyák így búcsúztak idősebb társuktól, amikor érezték, hogy nincs már sok ideje hátra.

szivmelengeto_2.jpg

 
10. A depressziból való kilábalás egy hosszú folyamat. Ő megtette az első lépéseket.

szivmelengeto_17.jpg

11. „A kislányom kapott egy új vesét! Köszönjük Willie az önzetlen ajándékodat, ami életet mentett!”

szivmelengeto_8.jpg

12. Ezek a srácok egy online játékban ismerték meg egymást, és ez idáig még soha nem találkoztak élőben. Azonban amikor az egyikük kórházba került, elhatározták, hogy közösen meglátogatják a barátjukat.

szivmelengeto_9.jpg

13. A legboldogabb nap egy kutyamenhely életében. Az összes ketrec üres, ugyanis mindenki gazdára talált.



szivmelengeto_13.jpg

14. A fiam autista, és kevés olyan dolog van, ami leköti, de kiderült, hogy a fűnyírásban hihetetlen örömét leli. Soha nem láttam még ilyen boldognak.

szivmelengeto_4.jpg

15. A bal oldai fotó az első randinkon készült, míg a jobb oldali az esküvőnk napján 6 évvel később.

szivmelengeto_15.jpg

16. Ezt a beteg lányt elküldte a kozmetikus azzal az indokkal, hogy lehetetlen úgy megcsinálni a körmét, hogy folyamatosan izeg-mozog. A szemközti üzletben dolgozó eladónő ezt meghallotta, és felajánlotta a lánynak, hogy ő ingyen kifesti a körmét.

szivmelengeto_14.jpg

17. Egy büszke édesapa és a lánya 🙂

szivmelengeto_10.jpg

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?