Életmód

Íme 5 dolog, amit csak akkor csinálsz ha igazán szerelmes

Van egy mondás, miszerint, ha gondolkozol rajta, hogy tetszik-e valaki neked, akkor úgy is van. Ha viszont azon gondolkozol, hogy szerelmes vagy-e belé, akkor nem! Hogy miért van ez így? Mert a szerelmet egyből felismerheted!

 

 

 




1.

Közös rituálék kialakítása

Nem is kell feltétlenül, hogy szándékosan alakítsanak ki közös szertartásokat, bár az sem baj, ha mondjuk kitalálják, hogy minden szombat este ott vacsoráznak, ahol először randiztak vagy ha minden hónapban felkeresik azt a helyet, ahol megismerkedtek.

De ott vannak az ugyanilyen fontos, és természetesen kialakult közös szokások, mint a mókás bevásárlás, a színes becenevek egymásra aggatása, vagy, hogy minden este átbeszélik, ki-mit csinált aznap. Ezek a szokások összehozzák és összekötik őket, erősítve a kapcsolatukat.

2.

Mélyre szántóan beszélgetnek

Nem csak a lelkizésről van itt szó vagy arról, hogy a kapcsolatukról, érzéseikről beszélnek, bár az sem utolsó. Hanem arról, hogy egyáltalán képesek beszélgetni, akármiről. Hogy megbíznak annyira egymásban, hogy elmerik mondani a másiknak az érzéseiket, a gondolataikat, a titkaikat. Hogy mindenről tudnak felnőtt módjára beszélgetni, nem söprik a szőnyeg alá problémáikat vagy a nézeteltéréseiket. Érdeklődnek egymás világa iránt, nem csak úgy együtt vannak egy felszínes kapcsolatban.

 

 

 




 

 

 

3.

Támogatják egymást

Az igazán szerelmes párok törődnek egymással. Fontosnak érzik a másikat, és szívből kívánják a boldogságát. Nem csak a jóban, hanem a rosszban is kitartanak a másik mellett, segítenek neki az önmegvalósításában és problémái megoldásában is. Kiállnak a partnerük mellett, amikor szükség van rá és sosem hagyják cserben. Képesek mindennap lelket önteni egymásba.

4.

Időnként lemondanak

Egy igaz szerelemmel teli kapcsolat attól lesz olyan romantikus, szép és erős, hogy képesek a felek lemondani. Hogy annyira szeretik a másikat, hogy időnként lemondanak a saját igazukról, a saját vágyukról, és a másiknak kedveznek. Nem sajnálatból teszik és nem fogcsikorgatva, hanem képesek önzetlenül megtenni ezt. Ez azok között működik a legjobban, akik, képesek adni és kapni egyaránt és akik között ez tökéletesen működik.

5.

Tervezik a közös jövőjüket

Nem mindjárt az első randin, de még csak nem is az első hónapokban. De letisztázták, ki és mit vár a jövőjétől és hogy mit tud adni hozzá a másik. Idővel pedig előkerülnek ezek a dolgok és közös tervként születnek meg. Tervezik az összeköltözést, a házasságot, a családot vagy csak egy nagy utazást. Valamit, amire mind a ketten vágynak. Nem külön utakon járnak, hanem szeretnének bizonyos dolgokat együtt csinálni.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?