Egyéb

Amikor meglátta mit hagytak a szállodai szobában, elsírta magát a takarítónő

Egy nyaralás során ha egy jobb hotelben száll meg az ember, lassan már szokássá válik, hogy a takarítónőnek is borravalót ad, ha az szépen és tisztán dolgozik.

Ha valaki végre eljut egy szép helyre szeretné kipihenni magát és ehhez elengedhetetlen, hogy a szállodai szobája tiszta és kényelmes legyen.

 

 

Ha egy takarítónő jól dolgozik, azt szinte senki sem veszi észre, viszont ha egy törülköző nincs kicserélve, esetleg a por nincs letörölve egyből megszólják és panaszt tesznek a vezetőségnél. Éppen ezért két vlogger úgy döntött, hogy ők mások lesznek és értékelni fogják a takarítónő munkáját.

 

 

 

 

Szerettek volna valahogy segíteni neki és valami olyannal meglepni, amiből tudja, hogy az az ő fáradozása miatt van.

Kyle Oreffice és Josh Gibson úgy döntöttek, hogy ajándékot hagynak a motelszobákat takarító hölgynek, aki meglehetősen nehéz pénzügyi helyzetben van. Először is, gondoskodtak róla, hogy a szobájukat ki kelljen takarítani…


Búcsúzóul hagytak neki valamit.

A motelszobába kamerákat tettek ki, hogy fel tudják venni a nagy jelenetet. Egy kisebbfajta rendetlenséget csináltak, majd végül a takaró alá rejtettek 500 dollárnyi borravalót és egy rövid üzenetet, amelyben rámutattak, hogy a pénz a tisztító hölgyé, majd kicsekkoltak és figyeltek.

A reakciója egyszerűen felbecsülhetetlen volt. Amikor megpillantotta először nem akart hinni a szemének, majd meglátta az üzenetet és egyből könnybe lábadt a szeme.

Az alábbiakban megnézheted az egész felvételt. Azonban csak angol nyelven érhető el, de, aki nem tud angolul még az is érteni fogja mert az érzések azok őszinték és egyértelműek.

 

 

 

 
 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?