Életmód

A férfiak oda vannak ezért a 4 dologért egy kapcsolatban

Sokan nem is gondolnak bele, hogy a férfiak is tudnak romantikusak lenni, és vannak nekik is olyan dolgaik, amiket figyelemmel kísérnek egy kapcsolat során, sőt jól is esik nekik.

 

 

 


Pedig az összes pasi egyformán van bekötve, és biztos lehetsz benne, hogy a lent felsorolt dolgok a te párodban is ugyanúgy ott vannak, csak nem mondja el.

Hiszen melyik férfi mondaná el a legféltettebb titkait a párjának. Itt van 4 tényező, amit egyszerűen imádnak a párkapcsolatban.

 

 

 

Írsz neki egy üzenetet, miközben a barátnőiddel vagy.

A férfiak tudják, hogy a nőknek szüksége van néha egy kibeszélős napra, amikor a barátnőikkel lehetnek és megbeszélik az élet nagy dolgait. Ilyenkor persze a pasi nem fog hívogatni, se írni neked, mert azt akarja, hogy jól érezd magad. De titkon azt reméli, hogy megdobod valamilyen romantikus üzenettel, ami láttán elmosolyodik és azt jut eszébe, hogy te még ilyenkor is ő rá gondolsz.

 

 

 

Ha boldog vagy a társaságágban, akkor ennek ő is örül.

A férfiak képesek béna helyzetet teremteni csak hogy mosolyogj rajtuk. Mert amikor azt látják, hogy a társaságukban nevetsz, akkor azt gondolják jól érzed magad velük. Kapóra jön ez a nevetés, mert sok férfi szerint nevetés közben a legszebbek a nők.

 

 

 

Összebújós nap.

El tudod képzelni, hogy a férfiak is ugyanannyira szeretik a romantikus, filmezős, kanapén összebújós napokat, mint a nők?! Imádnak elalvás előtt ölelkezni az ágyban, ilyenkor érzik igazán, hogy az övék vagy. Bizony a te párod is békésebb álmot alszik, ha téged lát utoljára a napból. Örömmel fogadja, ha ölelésében találod meg lelki békédet.

 

 

Ha látja rajtad mennyire elismered az igyekezetét.

Amikor egy nehéz, fárasztó nap után csak arra vágyol hogy hazamenj és ledőlj a kanapéra, de a párod gyertyafényes vacsorával vár téged otthon, az mindennél többet ér, sőt egy ilyen nap után teljesen kiül az ember arcára a boldogság. A férfiakat meg felspannolja ha látja rajtad, tetszett az ötlete. Ha így reagáltál, nyugodtan számíthatsz más apró kis gesztusra.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?