Egyéb

Botrány az X-Faktor Táborában – Gáspár Lacira mindenki kiakadt

Botrány az X-Faktor Táborában – Gáspár Lacira mindenki kiakadt

 

 

Az X-Faktor Tábor első napján az elmúlt évekhez hasonlóan a versenyzőket külön csapatokba verbuválták, majd minden csoport kapott egy-egy dalt, amit közösen megtanultak egy nap alatt, másnap pedig a zsűritagok előtt elő is adták azokat.

 

 

 

A csoportos meghallgatáson először Vincefi Sheila, Kárász Ervin, Nagy Apolka és Nagy Krisztián bizonyíthatott. Gáspár Laci szerint jól megoldották a feladatot. „Szerintünk erről szól a tábor” – kezdte az értékelést, végül pedig közölte a versenyzőkkel, hogy sikeresen tovább jutottak.

A következő körökben sokan elnyerték a zsűri tetszését, ByeAlex meg is állapította, eleinte aggódott, hogy a táborban rengeteg emberben csalódni fog, ám ez nem történt így, szerinte az előválogatóban nagyon tehetséges énekeseknek adtak esélyt.

 

 

 

Ennek ellenére nem mindenkinek sikerült meghódítania a mentorok szívét, számos versenyző elvérzett a csoportos produkciókban, néhányan viszont annyira kritikán aluli módon teljesítettek, hogy a zsűri tagjai nem bírták ki nevetés nélkül. Azonban voltak, akik a rossz szereplés ellenére kaptak még egy lehetőséget a zsűritől. Ilyenek voltak például az USNK formáció rapperei, Balog Janó vagy éppen Zdroba Patrik.

Egyesek rettegtek a feladattól, ilyen volt a Stolen Beat duó is, egy Michael Jackson-dalt kellett előadniuk, azonban profin lenyomták a pop királya legendás szerzeményét, még a zsűri álla is leesett. „Imádnivaló figurák vagytok” – bátorította őket ByeAlex. Természetesen számukra sem ért véget az X-Faktor.

 

 

 

 

 

 

Miután befejeződtek a csoportos megmérettetések, kiderült, hogy melyik mentor mely kategóriát képviseli a verseny további részében. Radics Gigi a 25 éven felülieket, Gáspár Laci a lányokat, ByeAlex a zenekarokat, míg Puskás Peti a fiúkat kapta.

A székes feladat volt a következő lépés, első körben Gáspár Lacinak kellett kiválasztania, hogy a lány versenyzők közül ki az a hat szerencsés, aki továbbjuthat a Mentorházba. A 39 éves mentor nagyon szigorú volt, sokáig senkit se ültetett le. Puskás Peti és Radics Gigi sem értette, hogy miért ennyire keményszívű Gáspár Laci, ki is akadtak rá. „Nem gondolod, hogy ezek után nem fognak betojni a lányok?” – vetette fel Puskás, de Gáspár Laci tartotta magát ahhoz, hogy egy nagyon erős csapatot szeretne. Nem várja el, hogy valaki tökéletes legyen, helyette olyan embereket szeretne mentorálni, akiknek tudna segíteni, emellett tudná őket formálni.

Nagy nehezen sikerült hat énekest leültetnie, azonban még bőven akadtak versenyzők, akik elbűvölték Gáspár Lacit, így több alkalommal is felállított lányokat a székből, hogy adják át a helyüket a jobban teljesítő társuknak. Egy alkalommal Dúró Nillának kellett átadnia a helyét egy versenytársának, ez viszont egyáltalán nem tetszett a közönség soraiban ülő édesapjának. Be is szólt mérgében Gáspár Lacinak: „Szégyen, Laci! Szégyelld magad!” – vetette oda a dühös férfi, majd távozott a stúdióból.

Az egyszer biztos, hogy nem volt egyszerű dolga Gáspár Lacinak, a válogató végén még egy párbajt is rendezett az énekesek között. Már a mentortársai is feladták, hogy segítsenek neki, végül egy rendhagyó döntés született, nem hat, hanem hét lányt juttatott tovább a Mentorházba Puskás Peti javaslatára. A jövő heti adásban Király Dominika, Csányi Rita, Tamáska Gabriella, Arany Tímea, Ádám Szofi, Tasi Dominika és Urbanovics Vivien bizonyíthat.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?