Életmód, Érdekes

20 alkalom, amikor az emberek és az állatok akaratukon kívül is az álcázás nagymestereivé váltak

Bizonyára mindenki tudja, hogy a filmiparban hatalmas zöld vásznakat használnak, ha elszeretnének valamit tüntetni, vagy épp megjeleníteni valamit digitális úton. A való élet és a kiszámíthatatlan véletlenek csodája azonban, hogy olykor ilyen technológiára sincs szükség ahhoz, hogy tökéletesen beleolvadjunk a környezetünkbe. Elég pusztán egy jól megválasztott ruha, vagy egy szerencsés bunda, már amennyiben állatokról van szó…😋

 

 
1. ,,Átjött hozzám a barátom, és teljesen véletlenül ugyanúgy öltözött fel, mint a zuhanyfüggönyöm.”2. Ennek a széknek bizony háttámlája is van, nézd csak meg még egyszer…🤭

 

 

 

 

 

 

 

3. Ez a macska tudja, hogyan válhat láthatatlanná.4. Valószínűleg akkor is ott állt, mikor a falat festették…😂5. Szőnyeg-mintájú cica. Erre vajon mennyi esély lehetett?!

 

 

 

 
 

 

 

6. Az ég és a ház falának színe szinte színárnyalatra pontosan megegyezik.7. Szőnyegként is épp elég ronda ez a minta, de hogy még valaki cipőt is készített belőle…🤷8. ,,Kiderült, hogy ma ugyanolyan ruhába öltöztem, mint a papír zsebkendő-tartóm.”9. Ezt a kis baglyot valószínűleg sosem vennénk észre az odvában.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

10. ,,Egy ír bárban zenéltünk és teljesen véletlenül a mögöttünk lévő zászló színeihez öltöztünk.”

11. ,,A barátom telefontokja mintha csak az iskolapadunkból készült volna.”12. Te is látod a kis békákat? Pedig ott vannak…13. ,,Ő itt Luke, az álcázás nagymestere.”14. Csak nehogy rálépjen valaki!

 

 

 

 
 

 

 

 

15. Ez a nő talán nem is tud róla, de épp úgy öltözött fel, mint a széktámla.16. Az érzés, amikor a saját ingeden állsz.17. ,,A férjem feje megvan, de hol a többi része?!”18. A jó és a rossz.19. ,,Váratlanul tróger hipszterből műalkotássá változtam.”20. Végezetül pedig egy kis fejtörő: találd meg a képen a macskát!

Ha nagyon nem megy, ITT egy kis segítség.

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?