Életmód, Érdekes

12 furcsa ötlet, amivel a kitalálóik milliókat kerestek

A közösségi finanszírozásnak hála ma már bárki összegyűjthet elegendő pénzt az ötletei megvalósítására, feltéve ha mások is látnak benne fantáziát. Márpedig az internet népe egészen fura és értelmetlennek tűnő dolgokra is képes milliókat összegyűjteni. Úgyhogy mindenkit csak bátorítani tudunk, ha van 1-2 jó, vagy akár kevésbé jó ötlete.

 

 

 




1. WC fény

Az IllumiBowlnak köszönhetően éjszaka sem fogsz soha a WC mellé ülni (már ha ez bárkinek is eddig problémát jelentett volna). A beépített mozgásérzékelő azonnal felkapcsolja a WC fényt, amint belépsz a mosdóba. A termék 2600 ft-ba kerül, és a kitalálójának 60 millió ft-ot sikerült összegyűjtenie a megvalósításra.

millios_otlet_1.jpg

2. Lufis vízibomba szett

A termék azt ígéri, hogy 100 vízibombát tölthetsz fel kevesebb, mint 1 perc alatt. És úgy tűnik, hogy ennyi elég is volt a sikerhez, ugyanis nagyjából 246 millió forintot hozott a konyhára a kitalálójának.

millios_otlet_2.jpg

 

 

 

 

 

 

3. Macska csontváz gyertya

Egy macska formájú gyertya, amiről, ha leolvad a viasz, akkor egy fém csontváz marad belőle. Nem egészen 27 millió forint jött rá össze.

millios_otlet_7.jpg

4. Zenélő üdvözlőkártya, amit nem lehet leállítani.

Abban különbözik egy átlagos zenélő üdvözlőkártyától, hogy ha becsukod, akkor sem áll le. Ha egyszer kinyitod, onnantól kezdve 3 órán át zenél. Az emberek úgy gondolták, hogy 24 millió forintot is megér ez az ötlet.

millios_otlet_9.jpg





5. Krumplisaláta

Emberünk kitalálta, hogy egy egyszerű krumplisalátát szeretne összedobni, és poénból pénzt kezdett el rá gyűjteni. Az emberek több mint 14 millió forinttal szálltak be a krumplisaláta elkészítésébe.

millios_otlet_3.jpg

6. A bármiből billentyűzetet varázsoló eszköz

A Makey Makey Go egy olyan kis kütyü, amit a számítógépedre csatlakoztatva összeköthetsz szinte bármilyen dologgal, mondjuk egy szelet pizzával, vagy banánnal. Ha ez megtörtént, és utána hozzá érsz az adott tárgyhoz, a számítógéped azt egy billentyű parancsnak fogja venni. A termék ára 7000 ft postaköltség, és Magyarországra is szállítanak. A kütyü megvalósítására 52 millió forint gyült össze.

millios_otlet_4.jpg

 

 

 

 

7. Macskás naptár

A készítő azt állítják, hogy ez a legeslegszuperebb macskás naptár a világon. Az emberek pedig hisznek nekik, és több mint 6 millió forintot gyűjtöttek össze a projektre.

millios_otlet_10.jpg

8. Pí formájú pitesütő tál

Garreth Heatnak egy geometria óra után támadt az az ötlete, hogy Pí formájú pitét szeretne enni. És azt gondolta, hogy ezzel nincs egyedül, ezért pénzt kezdett el gyűjteni, hogy Pí formájú pitesütő tálak gyártásába kezdhessen. 4 és fél millió forintot gyűjtött rá össze.

millios_otlet_6.jpg

 

 

 




 

 

9. Grizzly medve kabát

A tervező az alábbi képen látható Grizzly kabát elkészítését álmodta meg (természetesen nem igazi bundából). Az álom hamar valósággá vált, ugyanis 7,5 millió forint jött rá össze.

millios_otlet_8.jpg

10. Forradalmi alsónadrág

Ezt az alsónadrágot úgy fejlesztették ki, hogy a családi ékszer mindig kényelmet és frissességet nyújtó közegben helyezkedhessen el a speciális rostszerű és rugalmas anyagának köszönhetően. 37 millió forintot hozott eddig a kitalálóinak.

millios_otlet_12.jpg

11. Automata fogkefe

Egy nyél nélküli fogkefe, amit ha behelyezel a szádba, önmagát vezérelve tisztítja meg a fogaidat. Kevesebb, mint 1 hónap alatt 840 millió forint gyűlt rá össze.

millios_otlet_5.jpg

12. Macska nyalogató szájkefe

A szánkba helyezhető kefe segítségével úgy mosdathatjuk, azaz nyalogathatjuk a macskánkat, ahogy ők szokták egymást és magukat. Laza 14 millió forintot hozott a kitalálójának.

millios_otlet_11.jpg

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?