Életmód

5 emberből csak 1 találja meg a hibát ezen a képen: te meg tudod csinálni?

 

 

 

 

 
Valami, amivel nem tudok betelni, az az agytorna. Legyen szó bármilyen rejtvényről, mindig nagyon jó az agy számára.

A mai fiatalok inkább az “okos” telefonjukat bámulják, nem igazán foglalkoznak semmi mással, nehéz őket bevonni bármilyen rejtvényfejtésbe, de néha sikerül! Nehéz ellenállni, ha mindenki ugyanazt a dolgot nézi.

Olyan világban, ahol a technológia mindent megtesz számunkra, azt hiszem hasznos lehet, ha egy kicsit megtornáztatjuk az agyunkat új kihívásokkal.

Ezt a képet ma találtam, miközben a szörföztem a neten. Ez tényleg nagyon jó, és sokáig kellett gondolkodnom, mire meg tudtam oldani. A didyouknowpage.com webhelyen találtam, és látszólag csak az 5-ből 1, azaz 20 százalék tudta megoldani első próbálkozásra.

VALAMI NEM STIMMEL A KÉPEN

Ez egy kép, ahol egy kis vidéki ház látható. A háttérben dombok és rét van, míg a háznál kaput, kőfalat és több fát látni. De valami nagyon nem stimmel a képen – és a feladat, hogy megtudd, mi az!

Kezdj el nyomozni!
MI A BAJ EZZEL A KÉPPEL?

Ne feledd, 5-ből csak 1 oldotta meg helyesen, így ez elég kemény.

Ha tudni akarod, elmondhatom, hogy érdemes bámulni a kéményt és az egyik legmagasabb fát.

Ha ez nem segített, íme itt a válasz!A helyes válasz az, hogy a szél a kép két különböző irányából fúj erősen. A füst a kéményből jobbra fúj, míg a legmagasabb fát balra fújja. Az lehetetlen!

EGY TOVÁBBI KIHÍVÁS

Itt egy másik rejtvény!

LÁTOD, MI A BAJ EZEN A KÉPEN A HOLDRA SZÁLLÁSSAL?


Megtaláltad?

Gondolkozz egy kicsit, mielőtt tovább görgetsz.

Itt jön a megoldás!

Két hold túl sok, egyszerű, de okos.

Megoldottad valamelyik rejtvényt? Nyomd meg a MEGOSZTÁS gombot, hogy kihívhasd a barátaid, és nézd meg, hogyan csinálják!

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?