Celeb / Híresség

Valaki észrevette, hogy Brad Pitt mindig úgy néz ki, mint az éppen aktuális barátnője

 

 

 

Számtalan érdekes és csodálatos dolog vesz minket körbe nap mint nap, melyek csak arra várnak, hogy valaki felfedezze és világgá kürtölje őket. Ilyen például Shambala elveszett birodalma, Atlantisz elveszett városa vagy a kaméleonként külsőt változtató Brad Pitt, aki mint kiderült, minden barátnője mellett magára öltötte az éppen aktuális lány legfőbb jellemzőit.

 

 

1Az egész egy Twitter-felhasználótó, Sarah McGonagall-től indult, aki egy 2006-os újságcikk alapján indult el Brad Pitt rejtélyes külsejének nyomába.

 

2Az újságcikk által említett elmélet annyira lenyűgözte Sarah-t, hogy elhatározta, felkutatja Brad összes eddigi barátnőjét és kideríti, hogy valóban igaza van-e ennek a több mint 10 éves újságcikknek.

 

3A nyomozás nem volt egyszerű, hisz mint kiderült, Brad Pittnek számtalan barátnője volt az évek során.

 

4Ami viszont megdöbbentette Sarah-t, hogy minden egyes felkutatott barátnő csak alátámasztotta az újságcikk által említett teóriát.

 

5Brad nem csak öltözékében, de testi adottságai segítségével is folyamatosan utánozza az éppen aktuális lányt.

 

6Itt épp Juliette Lewis-el volt együtt. Nézzétek meg…mint két tojás.

 

7Brad és Gwyneth Paltrow. Vagy fordítva?! Már magam sem tudom.

 

8Az ember-kaméleon később olyan hírességeket is utánozni kezdett, mint Jennifer Aniston.
 

9Vagy épp Angelina Jolie.

 

10Legújabb húzása pedig némi aggodalomra ad okot, pláne a nemrégiben tönkre ment házassága tükrében. De igaz, ami igaz, még Tom Cruise külsejét sem félt lekoppintani.
 

11Így hát a napnál is világosabbá vált, hogy igen…Brad Pitt tényleg pofátlanul koppintja az éppen aktuális barátnője külsejét. Végezetül pedig jöjjön még néhány ezt bizonyító fénykép, a teljesség igénye és felesleges kommentár nélkül…😂

 

 

 

 

 

 

forrás

 

 VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?